İş başa düştü!

TESKİ (Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İşleri) Genel Müdürlüğü ekiplerinin ilçede yaptığı çalışmaları beğenmeyen vatandaşların şikayeti üzerine harekete geçen Çerkezköy Belediyesi Fen

GÜNDEM 10.12.2015 16:42:00 0
İş başa düştü!

Gazi Osman Paşa Mahallesi Fatih Caddesi ve Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Makasçı Sokak’ta su patlağı onarım çalışması gerçekleştiren TESKi ekipleri, onarım işlemlerinin tamamlanmasının ardından kazılan alanı beton ile kapattı. Yapılan çalışmaları beğenmeyen vatandaşlar, “Yolu mahvettiler. Şikayet ettik ve yolun düzeltilmesini istedik. İlk betonu kırıp, ikinci kez beton attılar. Fakat bu kez de yapılan çalışma bir şeye benzemedi. Yine şikayet ettik. Bu kez attıkları betonu asfaltla kapladılar. Attıkları asfalt dağıldı, yol yine bozuldu” dedi.
İŞ BÖYLE YAPILIR
Vatandaşlardan gelen yoğun şikayet üzerine duruma el koyan Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, Fevzi Paşa Caddesi üzerindeki TESKİ’nin kazdığı alanı kısa sürede onararak asfalt yama ile çalışmaları sonlandırdı. Çerkezköy Belediyesi ekiplerinin çalışmasından memnun kalan vatandaşlar, TESKİ ekiplerine “İş böyle yapılır” diye sitemde bulundu.

BÖYLE KALDIRIM OLUR MU?

İstasyon Mahallesi Yeşim Sokak sakinleri de TESKİ’nin yaptığı çalışmaların kendilerini mağdur ettiğini öne sürdü. TESKi’nin altyapı çalışmaları kapsamında Yeşim Sokak’taki kaldırımda kazı yaptığını kaydeden vatandaşlar, “Kazıdan çıkan hafriyatı kaldırım yanındaki arsaya attılar. Kaldırımda abuk subuk bir betonlama çalışması yaptılar. Böyle kaldırım olur mu?” diye isyan etti.
Haber / Ahmet KARDEŞ