1911 lidere bileniyor

1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın, takımın Teknikdirektörü Sefer Ekizoğlu ile birlikte düzenledikleri basın toplantısında Saray Belediyespor maçı ve takımın son durumu hakkınd

SPOR 9.12.2015 13:47:00 0
1911 lidere bileniyor

Saray Belediyespor karşısında çok önemli bir 3 puan kazandıklarını belirten 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın, “Şimdi önümüzde Çorlu Kültürspor deplasmanı var. Eğer bu maçı kazanırsak, şampiyonluk yolunda çok önemli bir adım atmış olacağız. Karşılaşmaya çok iyi hazırlanarak lideri kendi evinde yenmek istiyoruz” dedi.

FUTBOLCULAR ARASINDAKİ BAĞ GÜN GEÇTİKÇE GÜÇLENİYOR

1911 Çerkezköyspor takımının her geçen gün birbirine daha da kenetlendiğini sözlerine ekleyen Başkan Murat Narçın, “Futbolcularımız arasındaki arkadaşlık bağı gün geçtikçe güçleniyor. Bu da oyunlarına yansıyor. İnşallah önümüzdeki günlerde çok daha iyi olacaklar” dedi.

ÇERKEZKÖY HALKI BU TAKIMA SAHİP ÇIKMALI

Çerkezköy’ün Tekirdağ Süper Amatör Lig’deki tek temsilcisinin 1911 Çerkezköyspor Kulübü olduğuna vurgu yapan Başkan Murat Narçın, “Bütün Çerkezköy halkının bu takımı sahiplenmesi gerekiyor. Herkesin elinden gelen desteği bu kulübe vermesi gerekiyor. Maçlarda bu takımı yalnız bırakmamaları gerekiyor” ifadelerini kullandı.     

 

İSTEDİĞİMİZ SONUCU ALDIK

1911 Çerkezköyspor Teknikdirektörü Sefer Ekizoğlu ise “Haftasonu oynadığımız Saray Belediyespor maçını cezamız nedeniyle Çorlu General Basri Stadı’nda oynamak zorunda kaldık. Karşılaşmada sergilediğimiz güzel futbolla istediğimiz sonucu aldık. Deniz Sert (2) ve Hakan Tice’nin ayağından bulduğumuz gollerle maçı 3-1 kazandık. Çorlu Kültürspor maçı öncesi haftaya moralli girdik” dedi.

SAKATLIKLARA RAĞMEN KAZANDIK

Saray Belediyespor maçına çok iyi başladıklarını kaydeden Sefer Ekizoğlu, “Maçın ilk dakikalarından itibaren rakibi baskı altına aldık ve oyundaki üstünlüğümüzü kabul ettirdik. Sakatlarımıza rağmen bu karşılaşmadan alnımızın akıyla çıkmayı başardık. Saray Belediyespor çok kaliteli ve ciddi bir rakip. Fakat oyuncularım ortaya koydukları güzel mücadele ile maçı kazanmasını bildi” diye konuştu.

5-6 NET POZİSYONDAN FAYDALANAMADIK

Teknikdirektör Ekizoğlu açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: “Bu takım her geçen gün daha istekli oynuyor. Mücadele gücümüz gün geçtikçe daha da artıyor. Takımın bu hali, şampiyonluk için bize güzel sinyaller veriyor. Saray Belediyespor maçını daha farklı kazanabilirdik. 5-6 net pozisyondan faydalanamadık. Fakat futbolcularımın istekli hali beni oldukça mutlu etti” ifadelerini kullandı.

MESUT İLK DEVREYİ KAPATTI

Saray Belediyespor maçında sakatlıkları devam eden Gençağa Yılmaz ve Salih İzmir’i riske etmediklerini söyleyen Ekizoğlu, “Bu iki oyuncumuzu Çorlu Kültürspor maçı öncesi dinlendirmek istedik. Diğer yandan Mesut Salmaz’ın sakatlığı devam ediyor. Mesut’un ayağında kırık olduğu tespit edildi. Mesut Salmaz ligin ilk devresini kapattı. İnşallah en kısa zamanda iyileşir ve takımla birlikte çalışmalara başlar” diye konuştu.

LİDERE İLK YENİLGİSİNİ TATTIRMAK İSTİYORUZ

Haftasonu Çorlu Kültürspor deplasmanına çıkacaklarını söyleyen Ekizoğlu, “Lider ile kendi sahasında oynayacağız. Karşılaşmaya çok sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz. Futbolcularımızın azmi ve inancı bizi çok memnun ediyor. Mesut Salmaz dışında tam kadro ile Çorlu Kültürspor maçına hazırlanıyoruz. İnşallah bu maçı da kazanıp lider ile aramızdaki puan farkını kapatmak, lidere ilk yenilgisini tattırmak istiyoruz” dedi.

 

SERİYİ BOZMAK İSTEMİYORUZ

Şarköy Belediyespor maçı ile çıkışa geçtiklerini sözlerine ekleyen Sefer Ekizoğlu, “Şarköy maçı ile 3’te 3’lük bir seri yakaladık. Bu seriyi devam ettirmek istiyoruz. En başında beri söylediğim bir şey var. Bu takımın zamana ihtiyacı olduğunu söyledim hep. Gün geçtikçe takım daha da güçleniyor. Her geçen gün üstüne katarak ilerliyoruz” diye konuştu. 

RAKİPLERİMİZ BİZDEN ÇEKİNİYOR

Takımın fizik açısından bir sıkıntısı olmadığına dikkat çeken Sefer Ekizoğlu, “Bizim takımımızın kuvvet yönünden bir problemi yok. Her hafta gerçekleştirdiğimiz kondisyon çalışmaları neticesinde rakiplerimiz belli bir süreden sonra yorulmaya başlarken, bizim oyuncularımız maça başladıkları tempoda son dakikaya kadar mücadele edebiliyor” dedi. Ligdeki rakiplerinden kendilerinden çekindiğini söyleyen Ekizoğlu, “Bizim karşımızda hep savunma ağırlıklı oynuyorlar. Bu direnci kırmamız biraz zaman alıyor. Fakat dirençlerini kırdıktan sonra da kaliteli ayaklarımızla goller bulup sonuca gidiyoruz” dedi.

KÜFÜRE HAYIR

Teknikdirektör Ekizoğlu, “Tüm futbolcularımı yürekten kutluyorum. Bundan sonra da güzel futbol oynayan, mücadele gücü yüksek bir takımla taraftarlarımızın karşısına çıkmaya devam edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bizim taraftarlarımızdan bir isteğimiz var. Lütfen maçlarda küfür etmeyin. Sahamızın kapanmaması ve kulübümüzün zarar görmemesi için küfüre hayır diyelim” ifadelerini kullandı.

Haber / Ahmet KARDEŞ