Giresun'dan Kuş' a misafir

Giresun Alucra ilçesi Şoförler ve Otomobilciler esnaf Odası Başkanı Suat Aybar Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş'u ziyaret etti.

GÜNDEM 8.12.2015 16:16:00 0
Giresun

Aybar, Yaşar Kuş ile eskiye dayanan bir dostlukları olduğunu belirtirken, hasta ziyareti için İstanbul’a geldiğini buraya kadar gelmişken eski dostu ve meslektaşı Yaşar Kuş’u da ziyaret etmeden gitmek istemediğini anlattı. Başkan Yaşar Kuş’ta Suat Aybar’ın ziyaretinden onur duyduğunu ve mutlu olduğunu belirtti.

DOSTLUĞUMUZ UZUN YILLARA DAYANIYOR

Alucra Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Suat Aybar, “Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı değerli meslektaşım Yaşar Başkan ile dostluğumuz çok eskidir. Odalar Birliği ve Konfederasyon toplantıları dışında bu güne kadar bir araya gelme imkanı bulamamıştık. Önceki gün hasta ziyareti için İstanbul’a  geldim ve  buralara gelmiş iken de Yaşar Başkanı ziyaret edeyim istedim. Çerkezköy’e ilk defa geliyorum. Daha öncede Çerkezköy hakkında bilgiler edinmiştim ancak anlatılandan daha modern ve çok gelişmiş, her şeyi ile dört dörtlük bir sanayi kenti. “dedi.

BİZDE ALUCRA’YA GİDECEĞİ

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanı Yaşar Kuş’ta, “Gidip gelmesek de birbirimizle her zaman telefonla arayarak görüşüyoruz. Ama bu gün kendileri bir sürpriz yaparak bizleri ziyaret etmiş olması bizleri onurlandırmıştır ve mutlu etmiştir. Suat Aybar başkanımızla odalarımızın çalışmaları hakkında da görüş alışverişinde bulunduk. İnşallah bizlerde mayıs ya da haziran ayında Alucra’ya giderek kendisini ziyaret edeceğiz.”dedi. Başkan Yaşar Kuş  ve Oda Başkan Vekili Hakan Fıçıcı, Başkan Yardımcısı Yaşar Balkan, oda yönetim kurulu üyeleri Cemal Buzkuş ve Melih İşcan ile birlikte konuk oda Başkanı Suat Aybar’a Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Lokali’ndeki kafeteryada öğle yemeği verdi.

Haber/Seyit SÜREN