Site gol oldu yağdı

Tekirdağ U-17 Futbol ligi C Grubunda mücadele eden Kapaklı Sitespor, önceki gün saat 13.00'da oynanan karşılaşmada kendi sahasında Karaağaç Köyüspor U-17 takımını ağırladı. İlk yarısÄ?

SPOR 6.12.2015 14:10:00 0
Site gol oldu yağdı

Kapaklı Futbol Sahası’nda oynan karşılaşmaya Sitespor U-17 Futbol Takımı “Yusf Emç, Niyazi Arzık, Burak Erişmiş, Semih Sevin, Can Öztürk, Burak Kalkan, Furkan Koçak, Batuhan Özçevik, Ceyhun Büyükikiz, Ozan Aşık ve Samet Yalçın” on biri ile başlarken; konuk ekip Köyüspor U-17 takımı ise “Onur Aydın, Niyazi Güleç, Samet Akyazı, Şenol Yılmaz, Ramazan Özdemir, Zafer Mete, Nusredtin İşar, Enes Batur, Görken Ergeç, Murat Aydın, Bilal Sörme” on biri ile mücadeleye başladı.

İLK YARI SKORU 1-0
Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf ev sahibi Kapaklı Sitespor oldu. Rakibi karşısında oyunun kontrolünü eline alan Sitespor, yakaladığı pozisyonları değerlendirmekte başarılı olamadı. Karşılaşmanın 35’inci dakikasında oyuna sonradan giren Doğan Ayaz takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Kalan dakikalardan başka gol sesi çıkmayınca, mücadelenin ilk yarısı da Kapaklı Sitespor U-17 Futbol Takımı’nın 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.
KORNERDEN ATTI
Karşılaşmanın 2’nci yarısında sahada bambaşka bir Sitespor vardı. Rakibine adeta top oynatmayan Sitespor, peş peşe bulduğu gollerle farka gitti. 41, 44 ve 47’nci dakikalarda Ceyhun Büyükikiz’in ayağından bulduğu gollerle skoru bir anda 4-0’a getiren Kapaklı Sitespor, 55’inci dakikada Ozan’ın kornerden attığı mükemmel golle farkı 5’e çıkardı.

SON SÖZÜ CEYHUN SÖYLEDİ
Tam herkes maç bu skorla bitecek derken sahneye bu kez gol yağmurunun perdesini açan Doğan çıktı. Genç Doğan, takımının 6’ncı, kendisinin de 2’nci golünü attı. Karşılaşmada son sözü ise tartışmasız maçın yıldızı olan Ceyhun Büyükikiz söyledi. Attığı kafa golü ile skoru belirleyen Ceyhun Büyükikiz karşılaşmada rakip fileleri 4’üncü kez havalandırdı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma 7-0 Sitespor’un üstünlüğü ile sona erdi.
Haber / Ahmet KARDEŞ