Trakyakent yönetimi Kasım ayı toplantısını yaptı

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği Encümeni, Kasım ayı olağan toplantısını yapmak üzere Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı ve Birlik Başkanı Kadir Albayrak yönetiminde birlik merkezinde topla

GÜNDEM 1.12.2015 15:14:00 0
Trakyakent yönetimi Kasım ayı toplantısını yaptı

Toplantıda ilk gündem maddesi olarak, Birlik Üye Belediye Başkanları ve Başkan Yardımcılarına yönelik olarak düzenlenmesi planlanan seminer programları görüşüldü. Ardından Aralık ayı eğitim programları çerçevesinde, Belediye birim amirleri ve personele yönelik olarak gerçekleştirilmesi planlanan günübirlik eğitim çalışma programı ve iş güvenliği eğitimi düzenlenmesi konuları görüşülerek karara bağlandı.

BULGAR VE TÜRK İŞADAMLARI İŞBİRLİĞİ FORMU GÖRÜŞÜLDÜ

Trakyakent Belediyeler Birliği ile Ram Trakya Belediyeler Birliği’nin desteği ve kontrolünde, Tekirdağ, Plovdiv ve Stara Zagora Ticaret Odaları ortaklığında Bulgaristan’ın Plovdiv kentinde düzenlenen ve geniş çaplı bir işadamı grubuna hitap eden “Bulgar ve Türk İşadamları İşbirliği Forumu” nun detayları, sonuçları ve bundan sonraki süreçte belirlenecek strateji hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

TRAKYAKENT OLARAK BU TÜR ÇALIŞMALARA YOĞUNLUK VERMELİYİZ

Başkan Albayrak, toplantıya katılan Birlik yönetim kurulu üyelerine Bulgaristan’da gerçekleştirilen uluslararası işadamları forumu adına teşekkür etti. Başkan Albayrak, uluslararası anlamda düzenlenen faaliyetlerin önemini dile getirerek, “Trakyakent olarak bu tür çalışmalara daha fazla yoğunluk vermemiz gerekiyor. Böyle organizasyonlar yabancı yerel yönetimlerle olan diyaloglarımız için de önemli. Trakyakent’i bu alanda başarıyla temsil ettiğiniz için tekrar teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Marmara Haber