KÜFÜRE HAYIR!

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de şampiyonluğun iddialı ekiplerinden 1911 Çerkezköyspor Teknikdirektörü Sefer Ekizoğlu, hafta sonu oynanan Malkara Belediyespor maçını değerlendirdi. Konuşmasında taraft

GÜNDEM 1.12.2015 09:36:00 0
KÜFÜRE HAYIR!

Kulübün Şehit Teğmen Akın Akın Caddesi üzerinde bulunan tesislerinde basın açıklaması düzenleyen 1911 Çerkezköyspor Teknikdirektörü Sefer Ekizoğlu, 29 Kasım Pazar günü deplasmanda oynadıkları ve 3-2 kazandıkları Malkara Belediyespor maçı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Karşılaşmadan bir gün önce Malkara’ya gittiklerini söyleyen Ekizoğlu, “Malkara ile Çerkezköy arası yaklaşık 110 kilometre. Maç günü gitmeye kalksak, oyuncularımın üzerinde yol yorgunluğu olacak, bu da performanslarını olumsuz etkileyecekti. Bu nedenle Başkanımızla da konuştuk ve bir gün öncesinden Malkara’ya gitmeye karar verdik. Oyuncularım iyice dinlendi ve maça çok iyi konsantre oldu. Neticesinde de yaklaşık bir buçuk yıldır kendi sahasında yenilgi yüzü görmeyen Malkara Belediyespor’u 3-2 yenmeyi başardık” dedi.
OYUNCULARIM İNANILMAZ BİR MÜCADELE SERGİLEDİ
Malkara Belediyespor deplasmanının kendileri açısında çok önemli bir maç olduğuna vurgu yapan Sefer Ekizoğlu, “Futbolcularım, bu karşılaşmada inanılmaz bir mücadele örneği gösterdiler. Maçta erken bulduğumuz 2 gol bizi rahatlattı. Devre sonuna doğru kornerden bir gol yedik ve ilk yarı 2-1 üstünlüğümüzle sonuçlandı. İkinci yarıya rakibimizin daha baskılı başlayacağını biliyorduk. Buna göre önlemlerimizi de aldık. 60’ıncı dakikadan sonra yeniden üstünlüğü ele geçirdik ve 3’üncü golü bulduk. 80’inci dakikaya kadar rakip uzun toplarla kalemizde etkili olmaya çalıştı. Biz de hava toplarında üstünlüğü sağlamak için Salih’i oyuna aldık. Başarılı da olduk. Maçın sonuna doğru şansız bir gol daha yedik. Özellikle son dakikalarda 4 kontra ataktan gol ile dönemedik. Fakat sonuçta karşılaşmayı 3-2 kazandık” diye konuştu.
LÜTFEN MAÇLARDA KÜFÜR ETMEYİN
Çok önemli bir galibiyet aldıklarını dile getiren Teknikdirektör Ekizoğlu, “Tüm futbolcularımı yürekten kutluyorum. Bundan sonra da güzel futbol oynayan, mücadele gücü yüksek bir takımla taraftarlarımızın karşısına çıkmaya devam edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi. Karşılaşmada kendilerini mükemmel bir şekilde destekleyen taraftarlara da teşekkür eden Ekizoğlu, “Taraftarlarımızdan bir isteğimiz var. Lütfen maçlarda küfür etmeyin. Sahamızın kapanmaması ve kulübümüzün zarar görmemesi için küfüre hayır diyelim” ifadelerini kullandı.
HAKAN TAMAMEN İYİLEŞTİ
Takımda İsmail ve Mesut Salmaz’ın sakatlıklarının devam ettiğini belirten Ekizoğlu, “Malkara Belediyespor maçında sakat sakat oynayan Salih İzmir’in durumu iyiye doğru gidiyor. Malkara maçında sakatlanan Gençağa Yılmaz ve Murat Sarı’nın durumları ise yapılacak doktor kontrolünün ardından netlik kazanacak” dedi. Sakatlığı geçen Hakan Tice’nin performansından oldukça memnun olduğunu söyleyen Ekizoğlu, “Hakan’dan kulüp olarak çok şey bekliyoruz. O da bunun farkında. Malkara maçında da beklentilerimizi boşa çıkarmadı ve 3 gole imza attı. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
O İSTEĞİ OYUNCULARIMIN GÖZLERİNDE GÖRDÜM
Malkara Belediyespor yönetimine, kendilerini çok iyi ağırladıkları için teşekkür eden Ekizoğlu, “Maç günü, sahalarının açılışı vardı. Çok güzel bir saha yapmışlar. Hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. Amacının coşkulu bir takım oluşturmak olduğunu sözlerine ekleyen Teknikdirektör Ekizoğlu, “Son maçta benim konuşmama bile gerek kalmadı. O azmi, o isteği oyuncularımın gözlerinde gördüm. Onlar da beni yanıltmadı” dedi. Ekizoğlu, konuşmasının sonunda maç günü kendilerini yalnız bırakmayan Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş ve kulüp yöneticilerine de teşekkür etti.
1911 BU HAFTA CEZALI
Bu hafta ‘Saha kapama cezası’ nedeniyle Mustafa Uğraş Stadı’nda oynayamayacak olan 1911 Çerkezköyspor, Saray Belediyespor ile karşılaşacak. Saray Belediyespor 10 puanla ligde 7’inci sırada yer alıyor. 1911 Çerkezköyspor ise 15 puanla 2’nci sırada yer alıyor.
Haber / Ahmet KARDEŞ