50 engelliye doğum günü kutlaması

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi tarafından her ay bir sponsor eşliğinde düzenlenen doğum günü etkinliğinde Kasım ayının son günü yapılan 'Kasım ayında doğanlar'ın

GÜNDEM 30.11.2015 17:38:00 0
50 engelliye doğum günü kutlaması

Her ay ayrı ayrı iş adamı ve vatandaşın sponsor olduğu engellilerin doğum günü etkinliğinin Kasım ayındaki etkinliğine Çerkezköylü iş adamlarından Kenan Tatlı sponsor oldu. Önceki gün dernek konferans salonunda düzenlenen etkinlikte Kasım ayında doğan 50 dernek üyesi için doğum günü etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlikte konuşan Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, “Derneğimiz üyelerinin doğum günü etkinliği için her ay bir hayır sever vatandaşımızın  sponsor olmasından mutluluk duyuyoruz.Bu ayki doğum günü etkinliğimizin sponsorluğunu ilçemiz iş adamlarından Kenan Tatlı üstlendi kendisine dernek yönetimi ve üyelerimiz adına çok teşekkür ediyorum.”dedi.

HERKESİN ELİNİ UZATMASINI BEKLİYORUZ

Kenan Tatlı da her bireyin potansiyel bir engelli olduğunu ve bu nedenle insanın başına ne zaman ne geleceğinin belli olmadığını dolayısıyla herkesin engelli vatandaşlara sahip çıkması gerektiğini belirtti. Tatlı, “Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubemiz Türkiye’de bir ilki başlatarak yaklaşık 3 yıldan bu yana aralıksız olarak her ay düzenlediği doğum günü etkinliklerini ilgiyle takip ediyorum. Benimde bu çorbada tuzum bulunsun istedim ve Kasım ayı doğum günü etkinliğine sponsor oldum. İyi ki olmuşum. Çok güzel bir birliktelik ve beraberlik gördüm. Engelli vatandaşlarımızın mutluluklarını görmek insana büyük bir ferahlık veriyor. Bu gibi etkinliklere herkesin ve her kesimin sponsor olması lazım. Engelli vatandaşlarımızı  sosyal yaşamın içene çekmek için yaşama kazandırmanın en güzel örneklerinden birini gerçekleştirmede öncülük eden Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanımız Hayrettin Çetinkaya ve dernek yönetimini kutluyorum.Kenan tatlı olarak her zaman derneğimizin yanındayım ve yanında olmaya da devam edeceğim.”dedi.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Yapılan Konuşmaların ardından engelli vatandaşlarla birlikte Dernek Başkanı Hayrettin Çetinkaya, Kenan Tatlı ve dernek yönetim kurulu üyeleri birlikte doğum günü pastasını alkışlar eşliğinde kesti. Ardından yapılan pasta ve meşrubat ikramı ile  hediye dağıtımı sonunda da canlı müzik eşliğinde  engelli vatandaşlar aileleriyle birlikte, dernek yöneticilerinin de katılımıyla halaylar çekerek gönüllerince eğlendi.

Haber/Seyit SÜREN