Twitter'dan adaylığını duyurdu

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk'ün görevinden ayrılmasının ardından İlçe Başkanlığı için de adaylar ortaya çıkmaya başladı. CHP Çerkezköy İlçe Başk

GÜNDEM 29.11.2015 18:09:00 0
Twitter

CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nın Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı Yaşar Gül önceki gün kendi twitter hesabı üzerinden CHP Çerkezköy İlçe Başkanlığına talip olduğunu konusunda attığı mesaj gün boyu Türkiye gündeminde kaldığı görüldü. Yaşar Gül yaptığı açıklamada, “Kendi twitter hesabımdan ilçe başkanlığı görevine talip olduğumu tüm partilerimize duyurmam çok olumlu karşılandı.Bu olumlu tepki beni çok mutlu etti.Bu konuda destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Türkiye genelinde ilk kez böyle bir olayın meydana gelmiş olması ve çok olumlu karşılanması tarifi imkansız bir güzel duygu. Özellikle partililerimiz tarafından yoğun bir ilgi görmesi beni çok ama çok mutlu etti.“dedi.

MEVCUT YÖNETİM SEÇECEK

Kongre yapılmayacağını belirten Yaşar Gül, “Partimiz Genel Merkezi, İlçe Seçim Kurulu ve Yüksek Seçim Kurulu kararıyla ilçe kongresi gerçekleşmeyecek. Bu nedenle önümüzdeki  birkaç gün içerisinde ilçe yönetimimizin acilen toplanarak kendi arasında ilçe başkanı seçmesi gerekiyor.Yapılacak bu toplantıda ilçe başkanlığı görevini üstlenmek istediğimi belirterek aday olduğumu açıklayacağım. Eğer görev bana verilirse  görevimi en iyi şekilde canla başla yapacağımdan da hiç kimsenin şüphesi olmasın. Eğer ilçe başkanlığı görevi verilmez ise de ilçe başkanı seçilecek olan arkadaşımın yanında yer alacağım. Önemli olan partimizi ilçemizde şaha kaldırarak çok daha iyi yerlere gelmesini sağlamaktır.”dedi.

Haber/Seyit SÜREN