Sebze yüklü kamyonet devrildi

Kapaklı -Çerkezköy yolunda kontrolden çıkan sebze yüklü kamyonet yol ortasında yan yattı. Kazada sürücü yaralanırken, kamyonette bulunan sebzeler de yola savruldu.

GÜNDEM 29.11.2015 18:01:00 0
Sebze yüklü kamyonet devrildi

Kaza Kapaklı-Çerkezköy yolu üzerinde Sivrioğlu Petrol önünde meydana geldi. İddiaya göre Kapaklı’dan Çerkezköy istikametine seyir halinde olan Fırat Temurtaş yönetimindeki 51 AV 890 plakalı kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, orta refüje çarparak yan yattı. Kazada kamyonette yüklü olan soğan ve patates çuvalları yola savrulurken, kamyonet sürücüsü de yaralandı.


YOLU İTFAİYE TEMİZLEDİ
Kazada hafif yaralanan kamyonet sürücüsüne ilk müdahale, çevredekilerin haber vermesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen 112 ekiplerince yapıldı. Sağlık durumu iyi olduğu bildirilen sürücü daha sonra tedbir amaçlı Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı. Kazada, kamyonetten sızan yağ ve benzinle kaplanan yol, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından köpüklü su ile temizlendi. Yan yatan kamyonet çekici vasıtası ile yoldan kaldırılırken, yola savrulan soğan-patates çuvalları ise kaza mahalline çağrılan başka bir kamyonete nakledildi.
Haber / Ahmet KARDEŞ