Öğrencileri, Sabret Öğretmeni unutmadı

Çerkezköy ve Kapaklı'da öğretmenlik yapan ve binlerce öğrenci yetiştiren Sabret Arıcı'yı 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde eski öğrencileri unutmadı. Ziyaretler ise Sabret öğretmeni duygu

GÜNDEM 27.11.2015 11:07:00 0
Öğrencileri, Sabret Öğretmeni unutmadı

Emekli olduktan sonra yıllar geçmesine rağmen eski öğrencilerinin bir çoğunun torun sahibi olmasına rağmen kendisini unutmamış olmasından son derece mutlu olduğunu belirten Sabret Arıcı, “Bu yılki 24 Kasım Öğretmenler Günü benim en mutlu olduğum özel günlerden biri oldu. 1960 ve 1963 yıllarında okuttuğum ve buralardan ayrıldıklarından sonra kendilerini yıllarca görmediğim öğrencilerim bu yıl 24 Kasım Öğretmenler Gününde bana büyük bir sürpriz yaparak öğretmenler günümü kutlamak için İstanbul’dan gelmeleri  beni tarif edilemez bir şekilde mutlu etti. Böyle güzel öğrenciler yetiştirdiğim için çok mutluyum. Böyle bir günde bir öğretmenin özellikle eski öğrencileri tarafından hatırlanması kadar mutluluk duyacağı yada sevineceği bir şey yoktur. İnsan ne kadar üzüntülü bile olsa inanın tüm üzüntüsü yok oluyor.Böyle bir mutluluğun tarifi yok. Vefa yıllar geçmiş olsa bile hatırlanmaktır. Öğrencilerimin bu anlamlı günde beni ziyaret ederek evime kadar gelerek öğretmenler günümü kutlaması bana dünyaları verdi. Ziyaretleri için her birine ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.”dedi.

İstanbul ve Kapaklı'dan gelerek öğretmenleri ni ziyaret eden Erkan Ergüçler,Hilal Duman,Songül Özkın,Birsen Aşık,Gücan Arıcı, öğretmenlerinin kendileri için çok önemli olduğunu söylediler. Öğretmenlerini hiç unutmadıklarını söyleyen ziyarete gelen öğrencileri  ise, “Bizlerin bu günlere gelmesinde büyük emeği olan öğretmenimiz  Sabret Arıcı’yı bizler hiçbir zaman unutmadık. Onun bizde çok ayrı ve önemli bir yeri var.O bizim öğretmenimiz olduğu kadar ayni zamanda da annemizdir.Bu yıl arkadaşlar olarak bir araya gelip öğretmenler gününde öğretmenimizi ziyaret ederek kutlama kararı aldık ve bunu gerçekleştirdiğimiz içinde bizlerde çok mutluyuz. Öğretmenimizi sağlıklı gördük.Bizlere çok büyük bir emeği geçti. Bugün bizler bir yerlere geldiysek onun bunda büyük emeği var. Özellikle bizler öğretmenimizi 24 Kasım’da ziyaret etmeyi planladık nedeni ise aynı zamanda öğretmenler gününü de kutlayalım istedik."

ÇOK SAYIDA ÖĞRENCİSİ ZİYARET ETTİ
24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle, eski öğrencileri 25. ve 26. dönem CHP Tekirdağ Milletvekili adayı Arzu Mandalı Sucu, Kapaklı Belediye Meclis üyesi Akın Yılmaz,Kapaklı belediye çalışanlarından Melahat Ergin’de eşleri ve çocuklarıyla birlikte ziyaret ederek Öğretmenler Gününü kutladı.
Haber/Seyit SÜREN