Logo görücüye çıktı

Kapaklı Kent Konseyi'nin kendi logosunu belirlemek için yaptığı ödüllü logo yarışmasında yaptığı tasarım ile birinci seçilen Ayşe Girgin Barsbay'a verilmesi için 3 bin liralık hediye çeki

GÜNDEM 25.11.2015 16:12:00 0
Logo görücüye çıktı

Kapaklı Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda düzenlenen Ödül Töreni’ne Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Belediye Başkanı İrfan Mandalı, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, Kapaklı Kent Konseyi Başkanı Fahrettin Gür, Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan, Kapaklı Belediyesi Meclis Üyeleri İlhan Çetinkaya, Muzaffer Yıldıran ve Halil İbrahim Erkan, CHP Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Mediha Uğurlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Kent Konseyi Başkanı Fahrettin Gür, katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederek, “Desteklerinden dolayı Kaymakamımız Mehmet Ali Gürbüz ve Belediye Başkanımız İrfan Mandalı’ya teşekkür ederiz” dedi.


9. KATI KENT KONSEYİNE TAHSİS ETTİK
Programda konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da “Kapaklı çok hızlı göç alan bir şehirdir. Burada 81 şehirden insanlar kardeşçe bir arada yaşamaktadır. Bu özeliği ile Kapaklı Türkiye’nin bir mozaiğidir. Biz de yerel yönetim olarak Devlet erkanı ile el ele verip, Kapaklı halkının çok daha rahat ve huzurlu bir yaşam sürdürebilmeleri adına çalışıyoruz. Kent Konseyimiz de bize bu doğrultuda yapacakları projelerle ışık tutacaklar” diye konuştu. Başkan Mandalı ayrıca Belediye Hizmet Binası’nın 9’uncu katını da Kapaklı Kent Konseyi’ne tahsis ettiklerini sözlerine ekledi.
KAPAKLI’NIN BİR SİMGESİ OLSUN
Kapaklı Kent Konseyi’nin birbirinden değerli projelere imza atacağına emin olduğunu söyleyen Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz de “Benim Kent Konseyi’nden bir ricam var. Ülkemizde her şehrin kendine has bir simgesi var. Kapaklı’nın da kendine has bir simgesi olsun. Bu bir yiyecek olabilir, bir el işi olabilir ya da çok daha farklı bir şey. Sizden bu yönde çalışmalar bekliyorum” dedi. Konuşmaların ardından Kent Konseyi Logo Yarışmasında 1. olan ancak ödül programına katılamayan Ayşe Girgin Barsbay’a verilmesi için Kaymakam Gürbüz tarafından 3 bin liralık hediye çeki Kent Konseyi Başkanı Fahrettin Gür'e teslim edildi. 
Haber / Ahmet KARDEŞ