Gurur ve gözyaşı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, kendisini başkanlık makamına kadar taşıyan eğitimi almasını sağlayan öğretmenlerini unutmadı. Akay'ın öğretmenlerini ziyaretinde ise duygu dolu anlar yaşan

GÜNDEM 25.11.2015 15:55:00 0
Gurur ve gözyaşı

1978 doğumlu olan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay,İlkokulu Çerkezköy Cumhuriyet İlkokulu'nda,Ortaokulu Çerkezköy 75.Yıl Okulu’nda okudu. Lise eğitimini İstanbul Kabataş Erkek Lisesi'nde tamamlayan Akay, Ankara Bilkent Üniversitesi'nde iki yıl İngilizce eğitimi aldı. Bilgisayar Teknolojileri Büro Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu. Ayrıca, Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu.Başkanlık makamına oturmadan önce ticaretle uğraşan Akay, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde kendisini yetiştiren öğretmenlerini unutmadı.

ÖĞRETMENLERİNİ ZİYARET ETTİ

Akay, Cumhuriyet İlkokulu'nda kendisine eğitim veren Neşe Öztürk ve Çerkezköy 75. Yıl Ortaokulu'ndaki öğretmenlerinden Hatice Karpuz'u ziyaret etti. Çorlu'daki Özel bir okulda öğretmenlik görevine devam eden Neşe Öztürk, kendisini görev yaptığı okulda ziyaretine gelen Akay'ı görünce çok mutlu oldu. Eski öğrencisinin elini tutan Öztürk,  yetiştirdiği ve Belediye Başkanı olan öğrencisine gururla uzun uzun baktı.
GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
Akay, öğretmeni Hatice Karpuz'u elinde çiçekle evinde ziyaret etti. Öğrencisini karşısında gören emekli öğretmen Karpuz, duygulandı ve gözyaşlarını tutamadı. Akay'a sarılan Karpuz daha sonra eski öğrencisiyle birlikte eski günlerden  konuştu. Akay, öğretmenlerini kendisinde büyük emekleri olduğunu söyledi.