Güven tazeledi

CHP Saray İlçe Kongresinde seçime tek aday ve tek liste ile giren mevcut başkan Demir Ali Demirel, güven tazeleyerek yeniden ilçe başkanı seçildi.

GÜNDEM 25.11.2015 15:14:00 0
Güven tazeledi

Saray Kültür Merkezinde yapılan CHP Saray İlçe Kongresine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban,Çorlu Belediye Başkan Ünal Baysan, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat,Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay,Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı,Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, 25. ve 26. Dönem Tekirdağ Milletvekili adayları Arzu Mandalı Sucu,Şerafettin Terzi ve partililer katıldı.
Divan Başkanlığını Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu yaptı. Kongre Saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşı ile başladı. Yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi.

Seçime Demir Ali Demirel tek aday ve tek liste ile girdi. 185 delegeden 175 delege katıldığı seçimde, 175 üyenin tamamının oyunu alan Demir Ali Demirel tekrar İlçe başkanlığına seçildi.

YÖNETİMDE KİMLER VAR

Demir Ali Demirel’in Başkanlığındaki İlçe Yönetim Kurulu Asil üyeliklerine Aytaç  Akın,Şerif Atakan,Cengiz Balcı,Aytaç Çoban,Özgen Erkiş,Erol Güler,Salim Gündüz,Erkan Koru,Hüseyin Özer,Davut Özcan,Nazan Pektaş ve Özlem Taşyan seçildi. Yönetim Kurulu Yedek üyeliklerine Mehmet Aydın,Cüneyt Yılmaz, Kamil Büyükşar,Aydın Baş,Tarık Çalışkan,Sıtkı Komutanoğlu,Şermin Atansoy ve Saim Öztürk seçildi.

İl Delegeliklerine ise Demir Ali Demirel,Nazmi Çoban,Akın Ataç,Hüseyin Özer,Saim Gündüz,Erol Güler,Ali Taşyan,Saim Öztürk,Ergün Er,Dilaver Perçin,Cemil Ertan,Hayri Çobanoğlu,İbrahim Aksoy,Şener Günaydı,Korel Gökmen,Murat Aktaş,Önder Çelik,Mehmet Akar,Nazmi Duygu,Adnan İlhan,Bülent Kardeş,Kazım Malkoç,Necati Sezer,Ümit Aşan,Aliosman Yaşar,Salih Aydınoğlu,Aligürsu Ergene,Ümit Yaşar Demirel,Hüseyin Kurt,Mehmet Bilecen,Mehmet Berberoğlu,Nedret Özer,Davut Özcan,Aydın Baş ve Enis Asıl seçildi.

Haber/Seyit SÜREN