Birahanede dehşet

Kapaklı'da çalıştıkları birahaneye müşteri olarak gelen yabancı uyruklu B.G. isimli kadına tecavüz ettiği öne sürülen E. Y. ve Y.Y. polis tarafından gözaltına alındı. İki şüphelin

GÜNDEM 18.11.2015 17:16:00 0
Birahanede dehşet

Olay, önceki gün sabaha karşı Kapaklı’ya bağlı Bahçelievler Mahallesi’ndeki bir birahanede meydana geldi. Bir süredir Kapaklı’da yaşayan Fas asıllı B.G. isimli kadın, alkol almak için Bahçelievler Mahallesi’ndeki bir birahaneye gitti. İddiaya göre burada içki içen 29 yaşındaki genç kadın, içeride başka müşterilerin bulunmadığı bir anda E. Y. ve Y. Y. adlı çalışanların tecavüzüne uğradı.
SOKAKTA BAYGIN HALDE BULUNDU
Olaydan bir süre sonra birahanenin yakınlarındaki bir sokakta baygın halde bulunan B.G.,  haber verilmesi üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastaneye giden ve genç kadının bilgilerine başvuran Kapaklı Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, kısa sürede şüphelilerin kimliklerini tespit etti. 25 yaşındaki E.Y. ve 19 yaşındaki Y.Y., polis tarafından kısa sürede evlerinde yakalandı.
BİRİ TUTUKLANDI
Gözaltına altına alınan şüpheliler E.Y. ve Y.Y., polisteki  ifadelerinin ardından sağlık kontrolü için Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Daha sonra Çerkezköy Adliyesi’ne çıkarılan iki şüpheli, savcılık sorgularının ardından tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan E.Y.  tutuklanırken, Y.Y. ise tutuksuz yargılanmak üzere denetimli serbest kaldı.
Haber / Ahmet KARDEŞ