Edirne'de Kartal Yuvası açtı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Trakya turu kapsamında Edirne'de kulübün lisanslı ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvası şubesinin açılışına katıldı.

GÜNDEM 18.11.2015 16:40:00 0
Edirne

Trafik kapalı olan Saraçlar Caddesi’nde, Edirne Belediye Başkanı CHP’li Recep Gürkan ve dernek yöneticilerin tarafından karşılanan Orman, taraftarlardan yoğun ilgi gördü. Taraftarları selamlayan Orman ve Gürkan, Beşiktaş Kartal Yuvası Edirne Şubesinin kurdelesini keserek hizmete açtı. Mağazayı gezen Fikret Orman, siyah-beyaz kıravat takarak açılışa katılan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a üzerinde kentin plaka numarası olan 22 ve adı yazan Beşiktaş forması hediye etti. Fenerbahçeli taraftarı olan Recep Gürkan ise aldığı formayla Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Edirnespor karşılaşmasına gideceğini söyledi.

FOTOĞRAF İZDİHAMI
Açılışın ardından mağazanın önünde çıkan Fikret Orman ile fotoğraf çektirmek isteyen taraftarlar arasında izdiham çıktı. Orman, herkesle fotoğraf çektireceğini ancak, herkesin tek tek ve sırayla gelmesini istedi. Taraftarların yoğun ilgi göstererek tezahüratlarda bulunduğu Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen hiç kimseyi kırmadan birlikte poz verdi. Açılışın ardından Saraçlar Caddesi’nde yürüyen Orman ve beraberindekiler kentin meşhur tava ciğerini yedi.
“EN KISA ZAMANDA STADI BİTİRMEK İSTİYORUZ” Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Fikret Orman, yeni stat projesinde sona geldiklerini ifade ederek, en kısa sürede açmak istediklerini kaydetti. Orman, “Çok insanla beraber oluyorum. Çok basın mensubu da statla alakalı soru soruyor. Ve her seferinde de aynı şeyi söylüyorum. Stat gayet yolunda gidiyor. Çatımız kalktı. Diğer imalatlar da geliyor. En kısa sürede de bitirmek istiyoruz. Bir temenni olarak hep söylüyorum. Stadımızı bitirip maçlar orada oynayıp şampiyonluk kupasını orada kaldırmak istiyoruz” dedi.