Gül'e yoğun ilgi

11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eski milletvekili Faruk Bayrak'ın daveti üzerine geldiği Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesi'ne bağlı Evrensekiz Beldesi'nde yoğun ilgiyle karşÄ

GÜNDEM 15.11.2015 14:10:00 0
Gül

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eski Şanlıurfa Milletvekili ve arkadaşı Faruk Bayrak’ın çiftliğine daveti üzerine karayoluyla Kırklareli’nin Lüleburgaz İlçesi’ne bağlı 3 bin 500 nüfuslu Evrensekiz Beldesi’ne geldi. Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, Evrensekiz Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Nalbant’ın yanı sıra AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ile çok sayıda vatandaş tarafından çiçekle karşılanan Gül, yoğun ilgi gördü. Belde halkı 11’nci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile fotoğraf çektirmek için birbiriyle yarıştı. Gül, yoğun ilgi karşısında memnun olurken, elini öpmek isteyenlere ise izin vermedi. 
Gül, daha sonra Evrensekiz Belde Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Nalbant’ı makamında ziyaret etti. Basının alınmadığı görüşmenin ardından Abdullah Gül ve beraberindekiler Şanlıurfa eski AK Parti milletvekili Faruk Bayrak’ın sahibi olduğu Paşababa hayvan çiftliğine geçti. Belde halkı 11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün ziyaretinden dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Belde sakinlerinden Hayri Özbay, "Ben bu yaşıma geldim ilk kez eski de olsa Cumhurbaşkanı gördüm. Bizim beldemize gelmesi bizi çok mutlu etti” dedi.