Kontak anahtarı ile oynayınca

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde 14 yaşındaki M.Ö., kontak anahtarı üzerinde olan aracı çalıştırmak isterken, viteste takılı olan araç hareket etti ve bir mağazaya girdi.

GÜNDEM 15.11.2015 13:49:00 0
Kontak anahtarı ile oynayınca

Kaza, İspat Cami Mahallesi Londra Asfaltı üzerinde bulunan bir alışveriş merkezinde meydana geldi. İddiaya göre, hafta sonu olması nedeniyle İstanbul’dan Keşan’a gelen aile, 34 UCL 65 plakalı hafif ticari aracı alışveriş merkezinin otoparkına çektikten sonra alışverişe gitti. Bu sırada 14 yaşındaki M.Ö., üzerinde kontak anahtarı unutulan araca geri döndü.M.Ö.’nün kontak anahtarını çevirdiği araç vitese takılı olması nedeniyle hareket etti. Araç kaldırıma çıkarak bir giyim mağazanın vitrin camını kırdıktan sonra içeriye girdi. Kazada şans eseri yaralanan olmadı.

Mağazada bulunan vatandaşlar ise gürültüyle panikleyerek dışarı çıktı. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. 

BABAYA PARA CEZASI
Kaza yapan aracın sahibi C.Ö. ise olay yerinde görüntü alan gazetecilere tepki gösterdi. Polisler gazetecilere tepki gösteren C.Ö.’yü uyararak, olay yerinden uzaklaştırdı. Kazaya karışan aracın sahibi C.Ö.’ye para cezası kesildi.