Site, lidere diş geçiremedi

Tekirdağ U-17 Ligi C Grubu'nda mücadele eden Sitespor U-17 futbol takımı, sahasında Saray Belediyespor U-17 futbol takımını ağırladı. Oldukça çekişmeli bir mücadeleye sahne olan karşılaşmayı

GÜNDEM 15.11.2015 12:58:00 0
Site, lidere diş geçiremedi

Karşılaşma 14 Kasım Cumartesi günü saat 14.00’da Kapaklı Futbol Sahası’nda başladı. Sitespor U-17 Takımı’nın “Yusuf Emç (49), Niyazi Arzık (2), Can Öztürk (3), Burak Kalkan (4), Burak Erişmiş (5), Semih Sevinç (6), Nurullah Demirkaya (7), Furkan Köse (8), Ceyhun Büyükikiz (9), Ozan Aşık (10) ve Doğan Ayaz (11)” on biri ile çıktığı karşılaşmaya Saray Belediyespor U-17 futbol takımı ise “Gökay Karaman (12), Zafer Berke Yalçın (2), Tugay Çoban (3), Berke Vatansever (4), Mehmet Burak Kaplan (5), Umur Üstünoğlu (6), Enis İnandım (7), Efecan Türkileri (8), Bora Kubilay (9), Metehan Ceylan (10) ve Ramazan Azbay (11)” on biri ile sahaya çıktı. 

İLK CİDDİ ATAK SİTESPOR’DAN GELDİ

Orhan Eser, Doğukan İnce ve Samet Şahin hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmaya Saray Belediyespor’un vuruşu ile başlandı. Her iki takımın da birbirine üstünlük kurmaya çalıştığı maçın ilk dakikalarında ilk ciddi tehlike Sitesor’dan geldi. Nurullah’ın pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Ceyhun’un sert şutu kaleciden döndü. Pozisyonun devamında ceza sahası dışında topla buluşan Ceyhun’un sert şutu bu kez az farkla auta çıktı. 

SARAY ÖNE GEÇTİ

Sitespor’un etkili olduğu dakikalarda kontra ataklarla gol arayan Saray Belediyespor, 12’nci dakikada köşe vuruşu kazandı. Kullanılan köşe vuruşunda defansın hatasını iyi değerlendiren Enis, bir anda önünde bulduğu topu filelere yollayarak takımını 1-0 öne geçirdi. Yediği şanssız golün şokunu üstünden atan Sitespor, beraberlik golü için yüklenmeye başladı. Karşılaşmanın 15’inci dakikasında ceza sahası içinde topla buluşan Ceyhun’un sert şutunu kaleci Gökay güçlükle kornere çeldi.

İLK YARI SKORU 1-0

Karşılaşmanın ilk yarısında kalan dakikalarda Sitespor beraberlik golü için rakip kaleye yüklenirken, 1-0 önde olan Saray Belediyespor ise kontrollü bir oyunla skoru korumaya ve kontra ataklarla aradaki farkı ikiye çıkarmaya çalıştı. Maçın 31’inci dakikasında Ceyhun’un pasında ceza sahası içinde topla buluşan Furkan’ın vuruşu filelerle buluştu fakat hakem golü ofsayt gerekçesi ile vermedi. Karşılaşmanın ilk yarısından başka gol sesi çıkmayınca, ilk devre Saray Belediyepor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.   

FARK 2’YE ÇIKTI

Karşılaşmanın ikinci yarısına Saray Belediyespor çok hızlı başladı. Sağ kanattan aldığı topla ilerleyen Enis’in ortası, Sitespor defansından sekti. Topu iyi takip eden Bora’nın kafa vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu ve Saray Belediyespor aradaki farkı ikiye çıkardı.

SİTESPOR SAHADAN MAĞLUP AYRILDI

Yenen ikinci golün ardından rakip kaleyi abluka altına alan Sitespor, geliştirdiği sağlı sollu ataklarda aradığı golü bulamadı. Karşılaşmada dakikalar 70’i gösterdiğinde Sitespor penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen Ceyhun, penaltıyı gole çevirerek aradaki farkı bire indirdi. Karşılaşmanın kalan dakikalarından başka gol sesi çıkmayınca maç da 2-1 Saray Belediyespor’un üstünlüğü ile sona erdi. 

Haber / Ahmet KARDEŞ