Liderlere İpsala pirinci

Edirne'nin İpsala Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Kerman, 15-16 Kasım tarihlerinde Antalya'da gerçekleşecek olan G-20 Zirvesine katılacak olan Dünya Liderlerine sunulmak üzere bu şehre İpsala pirinci yolladı.

GÜNDEM 13.11.2015 15:40:00 0
Liderlere İpsala pirinci

15-16 Kasım tarihlerinde Antalya’da gerçekleşecek G-20 Zirvesine katılacak olan Dünya Liderlerine sunulmak üzere İpsala Pirinci yola çıktı.Hazırlanan poşetlere ise zirveye katılacak liderlerin ismi yazıldı. İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, “Bizler, İpsala’mızda Türkiye’nin en çok çeltik üretilen bölgesi olarak, İpsala’nın çeltiğinin, pirincinin yetiştiği bölgeden Antalya’da yapılacak olan G-20 Zirvesi’ne ve buraya katılacak olan devlet başkanlarımıza hediye sunulmak üzere İpsala pirincini göndereceğiz. Bizler, bu konuda iddialıyız. İpsala’mızın pirincini tescilledik ve Trakya’nın verimli topraklarında en kaliteli çeltiği iddia ediyoruz biz üretiyoruz. Ve markamızda İpsala Pirinci, Dünya’da birinci.” diye konuştu.

Kerman, yapılan bu çalışmayla, İpsala Pirincinin G-20 Zirvesi’nde küresel tanıtım vitrinine çıkmış olacağını iddia etti.