CHP'de deprem

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, genel merkez tarafından görevden alındı. Öztürk, görevden alındığını anjiyo için yattığı hastanede öğrendi. CHP Çerkezköy ilÃ

GÜNDEM 12.11.2015 22:30:00 0
CHP

Önceki gün saat 19,00'da CHP Tekirdağ İl Başkanlığı'na, CHP Genel Merkezinden CHP’nin Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl imzalı gelen faksla CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk'ün görevden alındı. İddiaya göre, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Özturk’ü telefonla arayan CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, yapılacak olan ilçe başkanlığı öncesinde delege seçimleri için  sandık koymalarını istedi. Özturk’ün ise 'Biz sandık koymuyoruz” cevabı verdi. Bu konuşmanın akşamında ise Birol Öztürk görevden alındı.

KONGRELER İPTAL

CHP Genel Merkezi, Tekirdağ İl Başkanlığı'na ulaştırdığı talimatla, 29 Kasım 2015 tarihinde yapılacağı duyurulan Çerkezköy İlçe Kongresi’ni iptal etti. Çerkezköy'ün yanı sıra Süleymanpaşa ve Çorlu ilçe Kongrelerinin de iptal edildiği öğrenildi.

YÖNETİM İSTİFA ETTİ İDİDASI

Öte yandan, CHP Çerkezköy,Çorlu ve Süleymanpaşa ilçe teşkilatı yönetiminin istifa ettiği ve yeni yönetimin genel merkez tarafından belirlenmesi için çalışmaların başladığı iddia edildi.

Haber/Seyit SÜREN