Emniyetspor, Basınspor'u rahat geçti

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli ile ilçede görev yapan basın mensupları arasında oynanan halı saha maçını, Emniyetspor 11-8'lik skorla kazanmasını bildi.

GÜNDEM 12.11.2015 18:25:00 0
Emniyetspor, Basınspor

İlyas Kahraman Spor Kompleksi’nde önceki gün 22.30-23.30 saatleri arasında oynanan karşılaşmada Emniyetspor’un kalesini komiser Ramazan Akyüz korudu. Emniyetspor’un kadrosunda ayrıca İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Sertan Topkaya, Emniyet Amiri Ekrem Çiçek ile polis memurları Furkan Kırali, Ömer Şahinbaş, Uğur Yiğit ve Zahit Akbaba yer aldı. Basınspor ise karşılaşmaya kalede Emrah Çoğalan, defans bloğunda Mehmet Ayan, Uğur Arslan ve Onur Aydın, Ortasahada Gökmen Türkay ve Ahmet Kardeş forvette ise Faik Onur Kaya ile çıktı.

 

EMRAH FARKI ENGELLEDİ

Karşılaşmaya Emniyetspor'un vuruşu ile başlandı. İlk dakikalarda her iki takım da kontrollü bir oyun oyamaya çalıştı. Emniyetspor’da Ekrem Çiçek ve Ömer Şahinbaş Basınspor kalesinde tehlikeli olurken, üst üste bulduğu gollerle karşılaşmada 2-0 öne geçti. Üst üste yediği gollerin şokunu üzerinden atmaya çalışan Basınspor, rakip kalede ataklarını sıklaştırdı. Ahmet Kardeş’in derinlemesine pası ile topla buluşan Faik Onur Kaya’nın sert şutu direkten döndü. Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde Emniyetspor Sertan Topkaya’nın ayağından bulduğu golle farkı üçe çıkardı. Bu dakikalarda kalesinde devleşen Emrah Çoğalan, farkın daha da açılmasını engelledi.

BASINSPOR TOPARLANDI

Basınspor’un oyundan kopmasını iyi değerlendiren Emniyetspor, Ömer ve Furkan ile bulduğu gollerle skoru bir anda 5-0’a getirdi. Oyuna tekrar ortak olmaya çalışan Basınspor’da Ahmet Kardeş’in akıl dolu pasında topla buluşan Faik Onur Kaya aradaki farkı dörde indirdi. Attıkları golle morallenen Basınspor’da, sol kanattan gelişen atakta defansı tek tek çalımlayan Faik Onur kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak skoru 5-2’ye getirdi. Kalesinde üst üste iki gol gören Emniyetspor çabuk toparlandı. Ekrem Çiçek ceza sahası dışından şık bir vuruşla skoru 6-2 yaptı.

FARK 5’E ÇIKTI

Karşılaşmanın ilk yarısı Emniyetspor’un 6-2’lik üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıya hızlı başlayan Basınspor’da Ahmet Kardeş ve Uğur Arslan’ın şutları direkten döndü. Karşılaşmanın ikinci devresinin ilerleyen bölümlerinde Ahmet Kardeş’in pasında ceza sahası içinde topla buluşan Uğur Aslan, şık bir vuruşla farkı tekrar üçe indirdi. Karşılaşmanın 40. dakikasında bu kez Emniyetspor’da sahneye Serkan Topkaya çıktı ve attığı golle takımını 7-3 öne geçirdi. Emniyetspor Uğur Yiğit’in golü ile farkı beşe çıkardı.

EMNİYETSPOR RAHAT KAZANDI

Oyun disiplininden kopmayan Basınspor, Ahmet kardeş ile bulduğu golle farkı tekrar 4’e indirdi. Rakip ceza sahası dışından serbest vuruşta topun başına geçen Ahmet Kardeş, sert ve düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturdu. Emniyetspor Ekrem Çiçek ile fakı tekrar 5’e çıkarsa da Basınspor Uğur Arslan’ın ayağından bulduğu golle farkı tekrar 4’e indirdi. Emniyetspor’da Ömer, attığı golle farkı tekrar 5 yaptı. Basınspor Faik Onur Kaya ve Emrah Çoğalan’ın ayağından bulduğu gollerle farkı ikiye indirdi. Uzatma dakikalarında bir gol daha bulan Emniyetspor karşılaşmadan da 11-8 galip ayrıldı.

Haber / Onur AYDIN