Hekimoğlu'ndan mehteranlı açılış

Kapaklı'nın tanınan iş adamlarından müteahhit Selami Hekimoğlu, dün gerçekleştirilen törenle ilçedeki ikinci satış bürosunun açılışını yaptı. Açılış töreninde Lüleb

GÜNDEM 11.11.2015 17:16:00 0
Hekimoğlu

Kapaklı’nın tanınan müteahhitlerinden Selami Hekimoğlu, Hekimoğlu İnşaat’ın ikinci bürosunu Atatürk Mahallesi İstiklal Caddesi'nde dündüzenlenen törenle açtı. Açılış törenine Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, CHP İlçe Başkanı Kenan Seçkin, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, 26. dönem AK Parti Tekirdağ Milletvekili adayı Ömer Karadeniz, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda iş adamı katıldı.
YATIRIMCILARIN İŞTAHI KABARIYOR
Hekimoğlu İnşaat’ın 2’nci bürosunun açılış töreni, Lüleburgaz Mehteran Takımı’nın gösterisi ile başladı. Mehteran Takımı’nın gösterisi katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi. Mehteran Takımı’nın gösterisinin ardından konuşan Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Kapaklı hızla büyüyor. 81 ilden vatandaşımız ilçemizde huzur içinde yaşıyor. İlçemizin nüfusu her yıl yaklaşık yüzde 10 artıyor. Bu da yatırımcıların iştahını kabartıyor” dedi.

BAŞKA ŞEHİRLERE YATIRIM YAPANLAR, KAPAKLI’YA GERİ DÖNÜYOR
İnsanların Kapaklı’ya ilçenin güzelliğinden dolayı değil, iş için, ekmek için göç ettiğine vurgu yapan Başkan Mandalı, “Bazı kardeşlerimiz, başka ilçelerde yatırım yapmaya kalkışsa da en fazla bir yıl içinde tekrar Kapaklı’ya geri dönüyor. Çünkü, hiçbir ilçe Kapaklı kadar göç almıyor ve Kapaklı kadar hızlı gelişmiyor. Bu kapsamda yatırımlarını Kapaklı’ya yaptığı için Selami Hekimoğlu kardeşime teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
PROJELERDEN BAHSETTİ
Konuşmasına, yakın zamanda ilçede yapılması planlanan projelerden bahsederek devam eden Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Belediye meydanına 4 bin araç kapasiteli otopark yapacağız. Bununla birlikte şu anda Metin Müzik işletmesinin bulunduğu yeri yıkıp, buraya da 3 bin kişilik bir Cami inşa edeceğiz. Tüm bunları Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile el ele vererek yapacağız” dedi.
Lüleburgaz Mehteran Takımı’nın gösterisinin mükemmel olduğunu belirterek Mehteran Takımı'na teşekkür eden Başkan Mandalı, “Bu vesile ile açılışını yaptığımız bu yerin başta Hekimoğlu ailesi olmak üzere tüm Kapaklı’ya hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.
DÜN KİMLERLE OTURUYORSAM, BUGÜN DE ONLARLA OTURUYORUM
Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın ardından konuşan Hekimoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selami Hekimoğlu da “2008 yılında bu şirketi kurdum. Elimden geldiğince işlerimi büyütmeye çalıştım. Fakat gönlümü hep aşağılarda tutmaya gayret ettim. Dün kimlerle oturuyorsam, bugün de onlarla oturuyorum” dedi ve işletmenin hayırlı olmasını diledi. Açılışın ardından katılımcılara yemek ikramında bulunuldu.
Haber / Ahmet KARDEŞ