Göğsümüzü kabarttı

Spora ve sporcuya verdiği desteklerle tanınan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, başarılı sporcuları altınla ödüllendirmeye devam ediyor. Kaymakam Kubilay son olarak Türkiye Karate Şampiyonu Oğuzhan Gençâ?

GÜNDEM 11.11.2015 14:05:00 0
Göğsümüzü kabarttı

Çerkezköy Kaymakamlık Binası Toplantı Salonu’ndaki ödül töreninde Kaymakam Metin Kubilay ve Türkiye Karate Şampiyonu Oğuzhan Genç’ in yanı sıra ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Metin Aysal da hazır bulundu. Sporcuları her zaman desteklediklerini belirten Kaymakam Metin Kubilay, “Başarılı sporcumuz 5 Eylül 2015 tarihinde Ankara’da yapılan İşitme Engelliler Karate Şampiyonasında 84+ kilogramda 1’inci olarak Çerkezköy’ün adını tüm Türkiye’ye duyurmuştur” ifadelerini kullandı.

BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM

Başarılı sporcunun 26-31 Ekim tarihlerinde de 1. Avrupa İşitme Engelliler Şampiyonası’na katıldığını anımsatan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, “Çerkezköy olarak kendisi ile gurur duyuyoruz. Çerkezköy’ün Yıldızları arasına giren başarılı sporcumuzu ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzü tebrik ediyor, başarılarının da devamını diliyorum” açıklamalarında bulundu.

Haber / Ahmet KARDEŞ