Koroya eşlik ettiler

Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Türk Sanat Müziği Korosu, 10 Kasım Atatürk'ü Anma programı kapsamında Memduh Şevket Esendal Sahnesi'nde 'Atatürk'ün Sevdi

GÜNDEM 11.11.2015 13:48:00 0
Koroya eşlik ettiler

Konsere,   Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, 5. Kolordu Komutanı Korgeneral Alparslan Erdoğan, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Cumhuriyet Başsavcısı Habip Korkmaz, İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Gürzsoy, Çorlu Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı ve vatandaşların katıldı.

Kemani Bestekâr Halit Tekinyılmaz şefliğinde Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar ve Rumeli Türküleri’ rüzgârı esti.Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar ve Rumeli Türküleri beraber ve solo olarak seslendirilirken, katılanlar doyumsuz bir müzik gecesi yaşadı. Yaklaşık iki saat süren konserin sonunda Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Alparslan Erdoğan, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı da sahneye çıkarak koroya eşlik etti.