Mazbatalarını aldılar

1 Kasım seçimlerinde koltuklarını koruyan CHP Tekirdağ Milletvekilleri Faik Öztrak, Candan Yüceer ve Emre Köprülü,dün Tekirdağ Adliyesi'ne giderek, 26. dönem milletvekilliği mazbatalarını aldılar.

GÜNDEM 9.11.2015 16:42:00 0
Mazbatalarını aldılar

Tekirdağ Adliyesindeki mazbata törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albyarak, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve CHP İl Başkanı Şeref Çetin'in yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Öztrak, Yüceer ve Köprülü, mazbatalarını İl Seçim Kurulu Başkanı Recep Baş ve İl Seçim Kurulu Üyesi Naci Ergin’in elinden aldılar.

SONUÇLARI MASAYA YATIRACAĞIZ
Adliye önünde ise 3 vekil açıklamalarda bulundu.CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, " 1 Kasım seçimleri sonucunda halkımızın verdiği oylar ile milletvekili seçilen ve Tekirdağ ilini temsil edecek olan CHP Milletvekilleri olarak mazbatalarımızı aldık. Fakat şunu söylemek istiyorum. Elbette Tekirdağ’da başarılı bir netice gösterdik, ciddi bir oy farkımız var AKP ile aramızda. Ama gönül isterdi ki milletvekili sayımızı daha fazla arttıralım. Bugün için mazbatalarımızı aldık ama elbette ki bunun nedenlerini ve sonuçlarını elbette masaya yatıracağız.’’ dedi.

MAZBATA TÜM OY VERENLERİN
Mazbataların üzerinde kendi isimlerinin yazdığını ancak mazbataların tüm oy verenlere ait olduğunu belirten CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, "Bu mazbataların üzerinde Tekirdağ örgütümüzün ve bize oy veren vatandaşlarımızın alın teri ve emeği var. Bizlerde bunun bilincindeyiz. Bu sorumluluğun artık dünden daha zor olduğunu biliyoruz. Daha çok çalışacağız ve halkımızın, örgütlerimizin alın terini boşa çıkarmayacağız." dedi.
AK PARTİLİ VEKİLLERE SESLENDİ
AK Parti Tekirdağ Milletvekillerine seslenen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak ise şunları söyledi: "Sorumluluğumuz tüm Tekirdağ halkınadır. Örgütümüzedir ve başkanlarımızadır. Mevzu Tekirdağ olduğunda biz el birliği yapmaya hazırız."diye konuştu.
Milletvekilleri ve beraberindekiler ardından Tekirdağ Adliyesi önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. 3 vekil, TBMm'ye giderek kayıtlarını yaptıracaklar.