Evinde ölü bulundu

Edirne'de dövmecilik yapan 33 yaşındaki Onur Fidan, ailesi tarafından yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu. Polisin incelemesinde evinde sentetik uyuşturucu ve esrar maddesi bulunan Fidan'ın yaklaşık 1 yıl Ã?

GÜNDEM 9.11.2015 16:39:00 0
Evinde ölü bulundu

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu olan Onur Fidan'dan haber alamayan ailesi, dün gece yalnız yaşadığı Edirne'deki Talatpaşa Mahallesi Ayvalı Göl sokak üzerindeki müstakil eve geldi. İçeri girdiklerinde Fidan'ın cesedini bulan yakınları polis ekiplerine haber verdi. Savcılık ve polisin incelemesinin ardından Onur Fidan'ın cesedi otopsi için Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

EVDE UYUŞTURUCU BULUNDU
Polisin evde yaptığı incelemede ise bir miktar sentetik uyuşturucu ve esrar maddesi ile "şaşal" tabir edilen uyuşturucu madde içiminde kullanılan düzenek bulundu. Fidan'ın 2013 yılında İstanbul'da "kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde kabul etmek veya bulundurmak" suçundan tutuklandığı yargılama sonrası dosyayı Yargıtay'a gönderilirken bir süre önce denetimli serbestlik uygulamasıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.
Evinde ölü bulunan Onur Fidan'ın kesin ölüm nedeni otopsi sonuçlarının ardından netlik kazanacak. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.