Köpeğini isteyince

Çorlu'da köpek dövüştürdüğü öne sürülen 14 yaşındaki F.S., iddiaya göre kendisinden köpeğini isteyen 25 yaşındaki T.H.'yi çıkan tartışma sonucu tabancayla öldürdü. Ağır y

GÜNDEM 9.11.2015 16:28:00 0
Köpeğini isteyince

Çorlu'da, köpek dövüşlerine katıldığı öne sürülen 14 yaşındaki F.S. ile 25 yaşındaki T.H, Hıdırağa Mahallesi Çiçek Sokakta karşılaştı. İddiaya göre, T.H., dövüşlere katılmak için F.S.’den köpeğini isteyince ikili arasında tartışma çıktı. Tartışma ise kavgaya dönüştü. Bu sırada F.S.’nin yanına gelen ve ikilinin ortak arkadaşı olan A.Ş., iddiaya göre belinden çıkardığı tabanca ile havaya ateş edip kavgayı ayırmak istedi. F.S., yaşanan arbede sırasında tabancasını aldığı A.Ş. ile T.H.’ye rastgele ateş ederek olay yerinden kaçtı.

Çevredekilerin araçlarıyla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan T.H. yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ağır yaralı olan A.Ş. ise yoğunda tedavi altına alındı.
YAKALANDI
Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Grup Amirliği ekipleri, katil zanlısı F.S. ile arkadaşı A.S.’yi saklandıkları evde yakalayıp gözaltına aldı. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.