Süper Lig Panoraması

Tekirdağ Süper Amatör Lig'in 4'üncü haftası, Pazar günü oynanan karşılaşmalarla sona erdi. Ligin 4'üncü haftasında 2 maç berabere biterken, oynanan 6 karşılaşmada toplam 14 gol kay

GÜNDEM 9.11.2015 15:40:00 0
Süper Lig Panoraması

Süper Amatör Lig’in 4’üncü haftasında lider Çorlu Kültürspor, deplasmanda Saray Belediyespor ile karşılaştı. Saray Belediyespor engelini 2-1’lik skorla geçen Çorlu Kültürspor bu galibiyetle liderliğini sürdürdü. Çorlu Kültürspor bu galibiyetle puanını 12’ye çıkarırken, Saray Belediyespor ise 1 puanda kaldı ve puan cetvelinde 11’inci srada yer aldı.

KAPAKLISPOR 9’UNCULUĞA GERİLEDİ

Tekirdağ Süper Amatör Lig’in 4’üncü haftasının bir diğer karşılaşmasında ise Kapaklıspor kendi sahasında Malkara Belediyespor’u ağırladı. Güzel oyununu bir türlü golle süsleyemeyen Kapaklıspor, sahadan 0-3 mağlup ayrıldı. Malkara Belediyespor bu galibiyetle puanını 6’ya çıkarıp, sıralamada da 6’ncı sıraya yerleşti. Kapaklı temsilcisi ise 4 puanla 9’uncu sıraya geriledi.

BÜYÜKÇINARLISPOR İLK PUANINI ALDI

Ligin iddiasız iki ekibinin karşı karşıya geldiği maçta ise taraflar sahadan 1’er puanla ayrıldı. Büyük Çınarlıspor bu sonuçla ligdeki ilk puanı ile tanışırken, Şarköyspor ise puanını 3’e yükseltti. Büyük Çınarlıspor 1 puanla 12’nci sırada yer alırken, Şarköyspor ise 3 puanla 10’uncu sıraya yükseldi.

HAFTANIN EN GOLLÜ MAÇI

Haftanın en gollü maçı ise Aşağı Sevindiklispor ile 1461 Karadenizspor arasında oynandı. Karşılaşmayı 1461 Karadenizspor deplasmanda 1-4 kazanmasını bildi. Aşağı Sevindiklispor bu mağlubiyetle 4 puanda kalarak 8’insi sırada yer alırken, 1461 Karadenizspor ise puanını 6’ya çıkararak puan cetvelinde 5’inci sıraya yerleşti.

GOL SESİ ÇIKMADI

Tekirdağ Süper Amatör lig’in 4’üncü haftasının en iddialı maçı ise Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadı’nda oynandı. Ligin güçlü iki ekibi 1911 Çerkezköyspor, kendi sahasında Çorlu Gençlerbirliğispor’u ağırladı. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmadan gol sesi çıkmadı. Bu sonuçla Çorlu Gençlerbirliğispor 8 puanla 3’üncülüğe geriledi. 1911 Çerkezköspor ise 8 puanla averaj farkıyla 4’üncülüğe geriledi.

HAFTANIN SÜRPRİZİ SİTESPOR’DAN

Haftanın sürprizi ise Muratlı Belediyespor-Sitespor karşılaşmasından çıktı. Bu sezon geçen yılın altyapı oyuncularının ağırlıkta olduğu bir takımla Süper Amatör Lig’de mücadele eden Sitspor, Muratlı Belediyespor’u deplasmanda 0-2 yenmeyi başardı. Sitespor bu galibiyetle puanını 9’a çıkararak puan cetvelinde 2’nci sıraya yükseldi. Muratlı Belediyespor ise 4 puanla 7’nci sıraya geriledi.

EN AZ GOLÜ 1911 ÇERKEKÖYSPOR YEDİ

4’üncü hafta sona erdiğinde Çorlu Kültürspor 12 puanla liderliğini korudu. Haftayı BAY geçen Ergene Belediyespr ise son sırada kaldı. Ligin en çok gol atan takımı 13 golle Çorlu Kültürspor olurken, en az gol atan takımı ise 1’er golle Saray Belediyespor ile Ergene Belediyespor oldu. Ligin en çok gol yiyen takımı 12 golle Büyük Çınarlıspor olurken, en az golü ise 1 golle 1911 Çerkezköyspor oldu.

5. HAFTA PROGRAMI

Tekirdağ Süper Amatör lig’in 5’inci hafta programı ise şöyle: “Malkara Belediyespor-Büyük Çınarlıspor”, “Saray Belediyespor-Kapaklıspor”, “Sitespor-Ergene Belediyespor”, “Çorlu Gençlerbirliğispor-Muratlı Belediyespor”, “1461 Karadenizspor-1911 Çerkezköyspor”, “Şarköyspor-Aşağı Sevindiklispor”. Çorlu Kültürspor ise haftayı BAY geçecek.

Haber / Ahmet KARDEŞ