Öğütçü ve Cihaner ailelerinin düğün mutluluğu

Kapaklı'nın tanınan iş adamlarından EVİM Yapı sahibi Osman Öğütçü'nün kardeşi Ömer Öğütçü, önceki gün, düzenlenen düğünde Gülcan Cihaner ile dünya evine g

GÜNDEM 8.11.2015 16:50:00 0
Öğütçü ve Cihaner ailelerinin düğün mutluluğu

Ümmühan-Hasan Öğütçü çiftinin oğulları ve Kapaklı’nın tanınan iş adamlarından EVİM Yapı sahibi Osman Öğütçü’nün kardeşi Ömer Öğütçü ile Fatma-Ali Rıza Cihaner kızları Gülcan Cihaner, hayatlarını birleştirdi. Genç çiftin düğünü Cumhuriyet Mahallesi Dumlupınar Caddesi’ndeki Evim Aile Çay Bahçesi’nde gerçekleştirildi. EVİM Yapı sahibi Osman Öğütçü, kardeşinin bu mutlu gününde davetlileri kapıda karşıladı ve düğün boyunca davetlilerle yakından ilgilendi.

YALNIZ BIRAKMADILAR
Alkışlar eşliğinde salona giren genç çift, ilk danslarını yaptı. Düğünde daha sonra takı merasimine geçildi. Kapaklı’nın tanınan iş adamları, siyasileri ve STK temsilcileri ile Cihaner ve Öğütçü ailelerinin eş, dost ve akrabaları, genç çifti bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Düğüne katıldıkları için tüm davetlilere teşekkür eden Osman Öğütçü, düğün sonunda davetlileri kapıya kadar uğurlamayı da ihmal etmedi. Davetliler, davul zurna eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar oynayarak gönüllerince eğlendi.
Haber / Ahmet KARDEŞ