Kaza değil, cinayet

Çerkezköy'de, kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen Hasan Demirci yönetimindeki TIR, yolun karşısına geçmeye çalışan 18 yaşındaki Veysel Kalkan'ın üzerinde bulunduğu motosikleti al

GÜNDEM 4.11.2015 15:15:00 0
Kaza değil, cinayet

Kaza, İstanbul-Kapaklı yolu Cezaevi Kavşağı'nda meydana geldi. Iğdır'lı, Çerkezköy'de yalnız yaşayan ve bir fabrikada işçi olarak çalışan Veysel Kalkan, iş arkadaşı Fatih Midillli ile Pınarça'da yemek yedikten sonra o motosikleti ile, arkadaşı da arkasından otomobille takip ederek iş yerlerine gitmek üzere yola koyuldu.

Kapaklı istikametine giden ve kırmızı ışık ihlali yaptığı öne sürülen Hasan Demirci yönetimindeki 59 UE 903 çekici plakalı TIR, kavşağı geçip Narin Caddesi yönüne gitmek isteyen Kalkan'ın üzerinde bulunduğu motosiklete çarptı.Kazaya tanık olan Midilli ise sinir krizi geçirdi.  
OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ 
Çevredekiler, Kalkan'a ilk müdahaleyi yaptı. vatandaşlar, olay yerinde başka bir kazanın daha yaşanmaması için polis gelene kadar güvenlik önlemi alırken, hemen sağlık ekiplerine haber verdiler.Kısa sürede gelen sağlık ekipleri, Kalkan'ın öldüğünü belirledi. 
SÜRÜCÜ GÖZALTINDA
Kaza sonrası TIR sürücüsü gözaltına alınırken, Kalkan'ın cansız bedeni Cumhuriyet Savcısı Eyüp Savcı ve polisin yaptığı incelemenin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.