Babayı öldürdü, oğlunu ağır yaraladı

Edirne'nin Meriç İlçesi'ne bağlı Rahmanca Köyü'nde aralarında daha önce husumet olduğu belirtilen 60 yaşındaki Ahmet Yılmaz, köy meydanında karşılaştığı 44 yaşındaki

GÜNDEM 1.11.2015 18:50:00 0
Babayı öldürdü, oğlunu ağır yaraladı

Meriç İlçesi’ne 12 kilometre uzaklıktaki Rahmanca Köyü'nde çoban Ahmet Yılmaz, önceki akşam köy meydanındaki kahvede aralarında daha önceden husumet olduğu belirtilen Serkan ve oğlu Berkan Genç ile karşılaştı. İki taraf arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Ahmet Yılmaz, yanında taşıdığı bıçakla önce baba Serkan Genç’i daha sonra da oğlu Berkan Genç’i kalbinden bıçaklayıp kaçtı. Köylülerin ihbarı üzerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan yaralılardan Serkan Genç, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ağır yaralanan Berkan Genç ise yoğun bakıma alındı.

SAKLANDIĞI TARLADA YAKALANDI
Soruşturma başlatan Meriç İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri kaçan Ahmet Yılmaz’ı saklandığı bir tarlada yakalayıp gözaltına aldı. İlk ifadesinde aralarında husumet olan Serkan Genç’i ve oğlunu bıçakladığını itiraf eden Yılmaz, işlemlerinin ardından çıkarıldığı Uzunköprü Adliyesi’nde ‘kasten öldürmek’ suçundan tutuklandı.
OĞLU YAŞAM SAVAŞI VERİYOR
Ağır yaralı Berkan Genç ise, ilk müdahalesinin yapıldığı Uzunköprü Devlet Hastanesi’nden hayati tehlikesi nedeniyle Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Jandarmanın başlattığı soruşturma sürüyor.