Adıbüyük Lidya Garden Kapaklı'yı coşturdu

Pop Rock müziğin güçlü sesli Salih Adıbüyük önceki akşam Kapaklı'da sevenlerini yine coşturdu.

GÜNDEM 29.10.2015 17:02:00 0
Adıbüyük Lidya Garden Kapaklı

9 yaşında org çalmaya başlayan ve müzik yaşantısına piyanistlik yaparak devam eden,2000 yılında ise Bursa'da özel radyolarda bir dönem radyoculuk yapan ve gençlik yıllarını müzik yaşantısına yansıtan sanatçı Salih Adıbüyük,kendine özgü sesi ve stili ile çıktığı sahnede sevenlerini coşturuyor.

RADYO HABER'İN KONUĞU OLDU
Adıbüyük, sahne öncesi Radyo Haber'in konuğu oldu ve sanat ve siyaset üzerine gazeteci Şaban Kardeş'e açıklamalarda bulundu. Sanat yaşantısındaki iniş ve çıkışlarını samimi bir atmosferde anlatan Adıbüyük, Bursa'da başlayan müzik yaşantısına 2000 yılından itibaren 6 yıl boyunca Edirne'de sürdürdüğünü ve burada çeşitli mekanlarda sahne aldığını söyledi.

'Pop Rock'ın çılgın sesi diye anılan ve sahne aldığı çeşitli mekanlardaki anılarını radyo sohbetinde anlatan Adıbüyük, 2006 yılında müzik yaşantısını Silivri'deki Amiral Bar'da sahne alarak sürdürdüğünü, Trakya'da sahne almanın mutluluğunu değişmeyeceği ve tek şeyin 5 yaşındaki kızı ile arasındaki köprünün olduğunu ifade etti.
YARDIM KONSERLERİ VERDİ
Geçtiğimiz Ramazan ayında geliri evsizlere ve ihtiyaç sahiplerine bağışlanması için konserler veren evli ve 1 kız çocuğu babası olan Salih Adıbüyük'ün bu davranışı sanat çevresinden büyük takdir toplamıştı.

ALBÜM HAZIRLIĞI YAPIYOR
Radyo programında albüm hazırlığı yaptığını anımsatan Salih Adıbüyük, canlı yayınlanan radyo söyleşisinin ardından akşam saat 22.00'de Kapaklı'daki Lidya Restoran'da düzenlenen Cumhuriyet Balosu'nda sahne aldı. Adıbüyük, söylediği şarkılarla davetlileri adeta kendinden geçirerek coşturdu.
DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
Geceye katılan ve doğum günü olan Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Erkan'a  burada eşi sürpriz doğum günü hazırladı. Pastanın mumlarını İbrahim Erkan ile birlikte üfleyen Adıbüyük 24'üncü  yaşını kutlayan İbrahim Erkan abimize huzurlu ve uzun bir yaşam dilerim diye takıldı. Doğum gününde eşi Güler Erkan oğlu Erencan ve gelini Melis ve aile dostları ile kutladı.
Gece saat 22:00 de Kapaklı Lidya Garden da başlayan eğlencede davetliler sanatçı Salih Adıbüyük ve Grup Postacı davetlileri müziğe doyurdu