Otel'de can pazarı

Malkara'da 5 katlı bir otelin 2'nci katında çıkan yangın paniğe neden oldu. İtfaiye ekiplerinin merdivenli araçlarla müdahale ettiği yangında 18 kişi yoğun dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

GÜNDEM 29.10.2015 16:24:00 0
Otel

Malkara Camiatik Mahallesi Gökçeşme Sokak üzerindeki, Hüseyin Karapilav'a ait 5 katlı otelin 2'nci katındaki bir odada elektrik kontağının neden olduğu sanılan yangın çıktı. Çalışanların ve otelde kalanların haber vermesiyle olay yerine çok sayıda, polis, ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Alevler hızla yayılırken, otelin iç merdivenlerini de yoğun duman kapladı. Bu nedenle otelden çıkamayan müşteriler pencerelere çıkarak yardım istedi.

18 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI
Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri mahsur kalanları merdivenli araçlarla kurtararak indirdi. Alevler yaklaşık yarım saat süren müdahale sonucu söndürülürken, yoğun dumandan etkilenen 18 kişi ambulanslarla Malkara Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Dumandan etkilenen Gökhan Çobanoğlu (30), İdris Keydal (40), Burhan Keydal (28), İsa Keydal (18) ve Halil Küçükoğlu (23) ilk müdahalelerinin ardından Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Polisin yangınla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.