Otomobil motosiklete çarptı: 1 yaralı

Kapaklı'da otomobilin, aynı istikamette seyir halinde olan bir motosiklete arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada, motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

GÜNDEM 27.10.2015 17:41:00 0
Otomobil motosiklete çarptı: 1 yaralı

Kaza, saat 17.00 sıralarında Kapaklı-Çerkezköy yolu üzerinde BP Benzin İstasyonu önünde meydana geldi. İddiaya göre Kapaklı’dan Çerkezköy istikametine seyir halinde olan Abdullah Yakan yönetimindeki 59 UJ 103 plakalı otomobil, kendisiyle aynı istikamette ilerleyen ve aniden önüne çıkan motosiklete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen motosiklet sürücüsü Selahattin Uğuroğlu ağır yaralandı. 

YARALI HASTANEYE KALDIRILDI

Yaralı motosiklet sürücüsüne ilk müdahale, haber verilmesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapıldı. 58 yaşındaki yaralı sürücü, daha sonra 112 ekiplerince Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Selahattin Uğuroğlu’nun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

YERDEKİ KAN İZLERİ DİKKATLERDEN KAÇMADI

Otomobil sürücüsü Abdullah Yakan, ifadesi alınmak üzere Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülürken, kaza nedeniyle kısmen trafiğe kapanan yolda, trafik akışı kontrollü bir şekilde devam etti. Kazaya karışan otomobil ve motosikletin yoldan kaldırılmasının ardından trafik akışı normale döndü. Kaza mahallinde yerdeki kan izleri dikkatlerden kaçmazken, polis de kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Haber / Onur AYDIN