Yüceer'den gazetecilere ziyaret

CHP Tekirdağ Milletvekili ve 2. sıra adayı Candan Yüceer, Çorlu Medya Mensupları Derneğini ziyaret etti. Yüceer'i dernek başkanı Mehmet Yirun ile yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

GÜNDEM 27.10.2015 10:39:00 0
Yüceer

Basın mensuplarının birçok sorunu olduğunu ve bazı değişiklikler yapılmasının şart olduğunu dile getiren Çorlu Medya Mensupları Derneği Başkanı Mehmet Yirun, “Bizler halkın objektif haber alması için çalışan bireyleriz.Tabi ki bizlerin de sorunları var. Bugün özgür basından söz ediliyor ama maalesef halen cezaevinde olan meslektaşlarımız var. Gazetelerin yaşadığı en büyük sıkıntılar seçim döneminde ortaya çıkan gazeteler ve gazeteciler. Devlete vergisini, çalışanının SGK’sını, maaşını ödeyen gazeteler varken siyasiler seçim döneminde ortaya çıkan gazetelere destek vermektedir. Biz bunlara karşıyız; siyasilerimizden de bunlara karşı olmalarını bekliyoruz. Ziyaretinizden dolayı şahsım ve arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi.

SORUNLARINIZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ
CHP Milletvekili ve 2. sıra adayı Candan Yüceer ise, “Sizler bizlerin haber almasında büyük bir rol üstlenmiş bulunuyorsunuz. Burada bu kadar fedakarca görev yapan siz değerli basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Anlattığınız sorunlar tabi ki de önemli sorunlar. Ben her zaman üzerime düşeni yapmaya hazırım. Bugün burada bizleri misafir ettiğiniz için bizler teşekkür ediyoruz” diye konuştu.