Bravo size

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, ilçede son zamanlarda meydana gelen faali meçhul olayları kısa sürede çözen personeli ile bir araya geldi.

GÜNDEM 26.10.2015 15:28:00 0
Bravo size


Ogan, "Benim bu azim ve kararlılıkla çalışan personelim varken bu ilçede faili meçhul olay kalmaz” dedi ve çalışma arkadaşlarının başarılarının devamını diledi. Konuşmanın ardından ise kesilen pasta personele ikram edildi.   Asayiş Bürosu Amirliği ekipleri, ilçede meydana gelen hırsızlık olayları ve uyuşturucu satıcılarına yönelik açılan soruşturmaları çözmüş, 

PASTALI TEBRİK 

Çerkezköy Polis Evi'nde İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Sertan Topkaya, Emniyet Amiri Ekrem Çiçek, Komiser yardımcıları Mehmet Demir ve Ramazan Akyüz ile Asayiş Büro Amirliğinde görevli polis memurları katıldı.
FAİLİ MEÇHUL OLAY KALMAZ
Burada, Asayiş Büro Amirliği'nin son günlerde ikamet ve iş yerlerinde meydana gelen faili meçhul olayları ile ilgili yaptığı çalışmalar değerlendirildi. Toplantıda, 9 Ekim Cuma günü Bağlık Mahallesi Muhtarlık odasında çekmecede bulunan paraların T.U.'nun çaldığının tespit edildiği ve şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi. Geçtiğimiz  21 Ağustos günü Fatih Mahallesi’ndeki bir depodan bir ton plastik çapak, bir adet spiral taşı ve çeşitli somon anahtarları çalan kişinin S.K. olduğu belirlendiği, 4 Ekim günü Gazi Osman Paşa Mahallesi Topçular Sokak’ta meydana gelen ikamet hırsızlığının şüphelisinin ise M.K. isimli kişi olduğunun belirtildiği toplantıda M.K.’nın arama çalışmalarının devam ettiği ifade edildi.2 Ekim Cuma günü Gazi Osman Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi’ndeki ayakkabı mağazasında el çabukluğu ile 145 lira çalan şüphelinin İ.A. olduğu ve şüphelinin yakalama çalışmalarının da devam ettiği açıklandı. 
Asayiş Şubesi ekipleri, geçtiğimiz 17 Eylül günü  Çerkezköy PTT şubesinde işlem yapmak için gelen müşteri R.T.’nin çantasından bin 198 lira çalınması olayını da çözdü. Şüphelilerde F.D. serbest bırakılırken, R.C. ise ailesine teslim edildi. 25 Ağustos Gazi Osman Paşa Mahallesi Barbaros Caddesi Meydan Plaza'daki iş yerine girip 2 bin lira çalan ve bunun dışında 3 farklı soygun olayına da karıştığı tespit edilen M.K. yakalandı. Ayrıca ekipler, ilçede sahte para ve uyuşturucu tacirlerine yönelik yapılan çalışmalarda başarılı sonuçlar elde etti. TEBRİK ETTİ
Ekibini tebrik eden ve başarılarının devamını dileyen Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, “Benim bu azim ve kararlılıkla çalışan personelim varken bu ilçede faili meçhul olay kalmaz” dedi.Ardından da  kesilen pasta polislere ikram edildi.