AK Partililer Çerkezköy'de buluştu

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı, Lemar Düğün Salonu'nda düzenlediği toplantıya milletvekili adaylarının yanı sıra, çok sayıda partili katıldı. Burada AK Parti Tekirdağ İl Başka

GÜNDEM 25.10.2015 14:23:00 0
AK Partililer Çerkezköy

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı'nın Lemar Düğün Salonu'nda düzenlediği kahvaltılı toplantıya AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan ve Mustafa Yel, AK Parti Milletvekili adayları Ömer Karadeniz, Ali Gümüş, Adnan Argan, Metin Akgün, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, AK Parti eski İl Başkanı Ahmet Kambur, Çerkezköy Belediyesi eski Başkanı Ali Ertem, AK Parti eski Milletvekili Ziyaettin Akbulut AK Parti ile çok sayıda partili katıldı.
EĞİTİM VERİLDİ
Kahvaltının ardından AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı Seçim Kurulu Başkanı Behçet Güven, 1 Kasım seçimlerinde okullarda kurulan sandıklarda görev alacak olan kişilere, sandık ve seçim güvenliği eğitimi verdi. Güven “Seçim günü herkes sabah saat 07.00’de görev yerinde olmalı ve ilçe teşkilatında bir sıkıntı olduğu anda bize ulaşmalılar. Sandık güvenliği kadar oy sayımı, oyların tasnifi ve ilgili kuruluşlara gönderilmesi de çok önemlidir. Geçersiz tek bir oy bile olmamalı” dedi.
2 KASIM'DA İKTİDAR OLARAK UYANACAĞIZ
2 Kasım’a güzel bir şekilde tek başına iktidar olarak uyanmak için son ana kadar çalışmalara devam edeceklerini belirten AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe, "2 Kasım’da iktidar olarak uyanacağız. 7 Haziran'da tek başına iktidar olamadık, 1 Kasım’a bunun için çalıştık. İlçe teşkilatlarımız çok çalıştı bizlerde sandık görevlileri olarak bunlara sahip çıkalım. Ulaşabildiğimiz herkese neden AK Parti’nin tek başına iktidar olması gerektiğini anlatalım. Tek başına iktidar için bir oy bile başarıdır.” dedi.


BİRİNCİ ÇIKARACAĞINIZA İNANIYORUZ
AK Parti Tekirdağ 6. sıra Milletvekili adayı Adnan Argan ise,  “7 Haziranda bizi Çerkezköy’de birinci yaptınız. 1 Kasım’da da ülkenin kurtuluşu için tek başına iş başına dedik ve bizi yine birinci çıkaracağınıza inanıyoruz” dedi.
UÇURUMUN KENARINDAN DEVRALDIK
2001’den önce siyasette ve ekonomide çöküntü olduğunu belirten AK Parti Tekirdağ 5’inci sıra milletvekili adayı Ömer Karadeniz, "Siyasette MHP, DSP ve ANAP koalisyonu ülkeyi uçuruma sürüklemişti. Biz ülkeyi uçurumun kenarından devraldık. Fabrikalar kapanıyordu. Biz ülkeyi dünyanın 17’inci büyük ekonomisi yaptık. Cumhuriyet tarihinden buyana yapılanları biz 13 senede yaptık o günlerde başbakanının önüne yazar kasa fırlatılıyordu. Şimdi uzaya uydu fırlatılıyor."diye konuştu.
YÜZDE 55 OY ALACAĞIZ
AK Parti Tekirdağ 3. sıra adayı Metin Akgün, seçimde yüzde 55 oy alacaklarını belirterek,"Bizim için birinci sıra adayımızda aynı 7’inci sıra adayımızda aynı. 7 Haziran’da birinci olduk ama tek başına kazanamadık. Nedeni ise HDP’ye 7 Haziran’da çok oy gitti. Ama verdikleri sözleri tutmadıklarını benim Güneydoğulu vatandaşlarımda gördü. HDP Güneydoğulu vatandaşlarımızı temsil edemiyor. İnanıyoruz ki Güneydoğulu kardeşlerimizde bizim partimiz AK Parti’dir diyecekler” dedi.
AK Parti Tekirdağ 4. sıra Milletvekili adayı Ali Gümüş ise, AK Parti kuruluşundan beri 10 seçimi geride bıraktığını ve 1 Kasım'da ise 11’inci seçime gireceğini belirterek," İnşallah 2 Kasım’da huzurlu Türkiye’ye uyanacağız” diye konuştu.
CUMHURBAŞKANIMIZIN YÜZÜNÜ KARA ÇIKARTMAYACAĞIZ

AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve ikinci sıra milletvekili adayı Ayşe Doğan, bu davanın ülke. bayrak ve vatan davasıdır diyerek, "AK Parti olarak Tekirdağ’dan 2’de 3’te 4’te ve hatta 5’te vekil çıkarırız. Bu ülkeyi kimseye bırakmayacağız. Sandıklar seçimin namusudur. Çerkezköy’de inşallah yine birinci olacağız ve Türkiye’de yüzde 50’nin üzerinde oy alacağız. Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın yüzünü kara çıkarmayacağız."dedi.
7 HAZİRANDA YOL KAZASI OLDU
Konuşmasında CHP'yi eleştiren AK Parti Tekirdağ milletvekili ve birinci sıra adayı Mustafa Yel, "7 Haziran’da bir yol kazası oldu. Ama bu düzeldi. Milletimiz diyor ki AK Parti yine tek başına iktidar olacak. Çünkü yapılan hizmetler kazanılan haklar ortada. Çerkezköy’de olduğu gibi Tekirdağ’da da birinci parti olacağız. AK Partinin dışında ülkeyi yönetecek parti yok. 1 Kasım’da filmin sonu mutlu bitecek. Bizim 2023,2053 ve 2071 hedeflerimiz var. Bunlar için sonsuz aşkla çalışacağız” ifadelerini kullandı.

ÖRNEK OLDULAR
Çerkezköy ve Kapaklı'nın kendilerine örnek olduğunu belirten AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, "Siyasette hedefler ve yüksek idealler vardır. Hedefler koltuk sevdaları, başkanlıklar ve kar gütmelerdir. İdealler ise mazlumun yanında olmak ülkeyi yüksek standartlara taşımak kendini değil halkını düşünmektir. Biz yüksek ideallerimiz için çaba harcadık ve harcamaya devam edeceğiz. Biz elimizden geleni yaptık gerisi Allah’a kalmıştır. İnşallah yüksek ideallerimize teker teker ulaşacağız” diye konuştu.
Konuşmaların ardından adaylar, il ve ilçe yönetimi partilerle birlikte ellerine havaya kaldırarak poz verdiler.

haber/Onur AYDIN