Milletvekili adayı çay dağıttı

Seçim çalışmaları kapsamında bir kahvehaneye giren AK Parti Tekirdağ milletvekili adaylarından Ali Gümüş, vatandaşlara kendi elleriyle çay ikram etti. Vatandaşlar ise ""Hep böyle isteriz" diye

GÜNDEM 24.10.2015 11:42:00 0
Milletvekili adayı çay dağıttı

Tekirdağ’ın Karahisarlı Köyü’ne giden Tekirdağ AK Parti İl Başkanı Ahmet Akçay, Milletvekili Adayı Ali Gümüş, Süleymanpaşa İlçe Başkanı Cüneyt Yüksel ve teşkilat mensupları kahvede oturan köylülerle bir araya geldi. Sıcak bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Karahisarlıların AK Parti’nin seçim beyannamesinde verdiği sözlerden memnun oldukları görüldü. Parti heyetiyle kahvedeki vatandaşların sohbeti devam ederken AK Parti Tekirdağ milletvekili adaylarından Ali Gümüş, çay ocağına geçerek kendi elleriyle çay hazırladı.

HALK MEMNUN

Kendi elleriyle vatandaşlara çay dağıtan Ali Gümüş’ün bu davranışı Karahisarlıların çok hoşuna gitti ve “Hep böyle isteriz” diyerek memnuniyetlerini ifade ettiler. Siyasetçilerin her zaman halk gibi yaşamasının gerekli olduğunu söyleyen Karahisarlılar bu noktada AK Partili adayları takdir ettiklerini de söylediler. AK Parti İl Başkanı Ahmet Akçay ve beraberindeki parti heyeti, Karahisarlı’dan başka İnecik, Yukarı Kılıçlı, Nusratlı mahallelerini ziyaret ederek seçim çalışmalarına devam ettiler.

Marmara Haber