175'inci yıl anısına 175'inci müşteriye hediye

PTT'nin 175'inci kuruluş yıldönümü tüm ülkede olduğu gibi Çerkezköy'de de çeşitli etkinliklerle kutlandı. 175'inci yılın anısına günün 175'inci müşterisine

GÜNDEM 23.10.2015 14:43:00 0
175

PTT Çerkezköy Şube Müdürlüğü, kurumun 175’inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla yurt genelinde olduğu gibi ilçede de çeşitli kutlama etkinlikleri düzenledi. 175’inci kuruluş yıl dönümü kapsamında İlçe Kaymakamı Metin Kubilay’a ziyarette bulunduklarını ifade eden PTT Çerkezköy Şube Müdürü Sezai Zorba, “Daha sonra araç korteji düzenledik. Kutlamalarımıza bugün de şube müdürlüğümüzde devam ediyoruz” dedi.

175’İNCİ MÜŞTERİYE HEDİYELER VERİLDİ
Saat 09.30’da PTT Çerkezköy Şube Müdürlüğü personeli ile bir araya gelen ve birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Sezai Zorba, daha sonra kurumda çalışan bayan personele çiçek verdi. Kutlama programı kapsamında 175’inci yıl anısına, günün 175’inci müşterisine de Şube Müdürü Sezai Zorba tarafından çeşitli hediyeler verildi.
HAVALE İÇİN GELMİŞTİM
PTT Çerkezköy Şubesi’ne havale için gelen Nesrin Yamak isimli vatandaş, sıramatikten 175 nolu fişi aldıktan sonra personel tarafından alkışlandı. Bir anda neye uğradığını şaşıran Nesrin Yamak, “Havale için geldim. Alkışları duyunca ne olduğunu anlamadım. Birisinin doğum günü kutlanıyor sandım. Daha sonra benim 175’inci müşteri olduğumu ve hediye kazandığımı söylediler. Çok mutlu oldum. Teşekkür ederim” diye konuştu.

HİZMET AĞIMIZI HER GEÇEN GÜN DAHA DA GENİŞLETİYORUZ
Kutlama programının ardından PTT’nin hizmetleri hakkında açıklamalarda bulunan Sezai Zorba, “PTT olarak tüm bankacılık işlemlerini yapıyoruz. Halkımıza ayrıca 1’inci sınıf kargı hizmeti de sunuyoruz. Bunun yanında altın alım satımı da yapıyoruz. Hizmet ağımızı her geçen gün daha da genişletiyoruz. Özellikle bankacılık hizmetlerinde personelimizle gönül birliği içinde halkımıza en iyi şekilde hizmet sağlıyoruz” dedi.
ŞUBE SAYIMIZI ARTIRIYORUZ
PTT Çerkezköy Şube Müdürlüğü olarak Kapaklı ve Çerkezköy’de 7 şube 2 acentede 66 personelle hizmet verdiklerini sözlerine ekleyen Sezai Zorba, “Kapaklı 100 bini aşkın nüfusa sahip bir ilçe. Burada yeni şubelere ihtiyaç var. İnsanlarımızın kuyruklarda beklememesi için şube sayımızı her geçen gün artırıyoruz” dedi.
7 BANKANIN İŞLEMLERİNİ YAPIYORUZ
PTT’nin artık bir Devlet kurumu olmaktan çıktığına vurgu yapan Sezai Zorba, “Biz artık çok büyük bi şirketiz. Günümüzde her banka kendi işlemlerini yaparken, PTT olarak bizler 7 bankanın işlemlerini yapıyoruz. Hizmetlerimizi çok daha ileri götürme çabası içindeyiz” diye konuştu.
Haber / Ahmet KARDEŞ