Moraller yerinde

Tekirdağ Süoer Amatör Lig'e Ergene Belediyespor galibiyetiyle başlayan 1911 Çerkezköyspor, bu hafta oynayacağı sitespor deplasmanı için çalışmalarını sürdürüyor. Takımın yeni transferleri

GÜNDEM 22.10.2015 17:10:00 0
Moraller yerinde

1911 Çerkezköyspor, Pazar günü saat 13.00’da oynayacağı Kapaklı Sitespor karşılaşmasının hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Dün Kapaklı Futbol Sahası’nda kondisyon ağırlıklı antrenmana çıkan 1911 Çerkezköyspor’da futbolcuların oldukça moralli oldukları gözlendi. Ergene Belediyespor karşısında 3 golle alınan 3 puan, futbolcuların kendilerine olan güvenini de arttırırken, galibiyet serisi yakalamak için Sitespor maçından da 3 puan almak istediklerini belirttiler.

ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALDIK

Tekirdağ Süper Amatör Lig’e 3 puanla başladıkları için çok mutlu olduklarını dile getiren 1911 Çerkezköyspor Antrenörü Sefer Ekizoğlu, “Ergene Belediyespor, geçen sezona oranla çok daha güçlü bir ekip oluşturmuş. Sahada ne yaptığını bilen bir rakibe karşı puan mücadelesi verdik. İlk dakikalarda her iki takım da kontrolü elden bırakmak istemedi. Bu dakikalarda net pozisyonlar yakaladık. Nihayetinde ilk golü de biz bulduk” dedi.

OYUNCULARIMI TEBRİK EDİYORUM

Ergene Belediyespor’un disiplinden kopmadan maça devam ettiğine dikkat çeken Ekizoğlu, “Nitekim bunun karşılığını da buldukları beraberlik golü ile aldılar. Fakat oyuncularım panik yapmadı ve oyunun kontrolünü elinden bırakmadı. Ard arda bulduğumuz gollerle sahadan 3-1 galip ayrıldık. Böylece lige 3 puanla başlamış olduk. Bu hem oyuncuların kendine olan güveni, hem de şampiyonluğa oynayan bir takımın hedefe kilitlenmesi adına oldukça önemli bir 3 puandı. Oyuncularımı bir kez daha tebrik ediyor, bizleri maç günü yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HER TAKIMI YENEBİLECEK GÜÇTEYİZ

Ligin 3’üncü haftasında Sitespor ile karşılaşacaklarını söyleyen Sefer Ekizoğlu, “Takımıma güveniyorum. Bu maça da 3 puan için çıkacağız. Sitespor’u deplasmanda yenip seri yakalamak istiyoruz. Oyuncularım oldukça hırslı ve istekli. Ergene Belediyespor galibiyeti de bizim için ekstra moral oldu. Sezon öncesi söylediğim gibi biz her takımı yenebilecek güçteyiz. Yeter ki inanalım. Yeter ki isteyelim” dedi.

HAKAN’DAN ÇOK ŞEY BEKLİYORUZ

Ergene Belediyespor maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen yeni transferlerden Hakan Tice’nin durumunun bugün yapılacak kontrollerin ardından netlik kazanacağını sözlerine ekleyen Antrenör Sefer Ekizoğlu, “Eğer sonuçlar iyi çıkarsa Hakan’ı ilk 18’e alacağız. Hakan’dan çok şey bekliyoruz” dedi. Ekizoğlu, “Bu vesile ile taraftarlarımızdan Sitespor maçında da destek bekliyoruz. Onların da desteği ile sezon sonunda şampiyonluk ipini biz göğüsleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

ÖNEMLİ OLAN TAKIMIN KAZANMASI

Ergene Belediyespor maçında takımın 2015-2016 sezonundaki ilk golünü atan Salih İzmir de “Takımda kimin gol attığı çok önemli değil. Elbette bir forvet oyuncusu olarak gol atmak isterim. Fakat önemnli olan benim gol atmam değil, takımımın galibiyetidir. Galibiyette tüm takım arkadaşlarımın büyük payı var. Hepsini tek tek tebrik ediyorum. Bana görev verildiği sürece takımım için elimden geleni yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

SALİH İZMİR KİMDİR?

3 şubat 1984 tarihinde kadıköy’de dünyaya gelen Salih İzmir, futbol hayatına 16 yaşında Kartal Yunus Spor’da başladı.

Daha sonra 11 Eylül 2001’de Kartalspor’a transfer olan genç yetenek 2005 yılına kadar Kartalspor formasını giydi. 2005-2006 sezonunda İstanbul Güngörenspor’da top koşturan İzmir, sonraki sezon ise Bursa Merinosspor A.Ş.’ye transfer oldu. 2006-2007 futbol sezonunda Nazilli Belediyespor formasını terletmeye başlayan oyuncu, sonrasında ise sırasıyla İzmirspor, Kütahyaspor ve Küçükköyspor’da top koşturdu.

2009-2010 sezonunda Dardanelspor A.Ş. ve Kastamonuspor formalarını terleten Salih İzmir, 2010-2011 sezonunda ise Avcılar Belediye Gençlikspor’a transfer oldu. 2012-2013 sezonunda ise Vefaspor ve Yenibosnaspor formasını terleten tecrübeli oyuncu, 2013-2014 sezonunda ise Yeşilköyspor formasını giydi. Salih İzmir, 29 Ocak 2015 tarihinden buyana 1911 Çerkezköyspor takımında top koşturuyor. Oyuncu futbol kariyeri boyunca toplam 30 gole imza attı.