Gazetecilerin bayramını kutladı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 21 Ekim Gazeteciler Bayramı nedeniyle ilçede görev yapan gazetecilerle dün Etbeyi Izgara'da düzenlenen öğle yemeğinde bir araya geldi.

GÜNDEM 21.10.2015 15:36:00 0
Gazetecilerin bayramını kutladı

Yemeğe, Akay ve gazetecilerin yanı sıra Kültür ve Halkla ilişkiler Müdürü Atilla Can, Kültür Müdürlüğü personeli ile Belediye basın birimi personeli katıldı.

Gazetecilerin yaz kış demeden her koşulda görevlerini en iyi şekilde yapma gayreti içinde olduklarını  ve haklarının savunulması gerektiğini belirten Başkan Vahap Akay, “Siz gazeteciler kamunun bilgilenmesi için ve kamu  yararını gözeten tarafsız , doğru habercilik anlayışını yerine getirmektesiniz.Kamuyu bilgilendirme görevini yerine getiren gazeteciler demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biridir.Siz gazeteciler üstlendiğiniz bu önemli görevi ifa ederken baskı ve saldırılara maruz kalmaktasınız. Bu nedenle gazetecilerin haklarının her şarta savunulup gözetilmesi gerekmektedir.Bugün basın bayramı dolayısıyla sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyor,sizlere sağlıklı mutlu yaşam dilerken  görevlerinizde de başarı  diliyorum.”diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN