Belen seçim gezisini sürdürüyor

MHP Tekirdağ Milletvekili ve 1. sıra adayı Bülent Belen, seçim çalışmaları kapsamında Çorlu'da beraberindeki partililerle çeşitli ziyaretlere bulundu

GÜNDEM 21.10.2015 14:46:00 0
Belen seçim gezisini sürdürüyor

Belen, MHP Çorlu ilçe teşkilat üyeleriyle birlikte Kamyoncular ve Nakliyeciler Kooperatifini ziyaret etti. Burada şoför esnafının sorunlarını dinleyen Belen, "Bundan 25-30 yıl önce kamyonculuk ve nakliyecilik çok itibarlı mesleklerdi. Eğer bir kimse nakliyeci ise bulunduğu çevrede çok itibar görürdü. Fakat geldiğimiz şu noktada mevcut iktidar diğer bütün iş kollarında olduğu gibi bu mesleğinde itibarını yerle bir etti.

Neredeyse her gün artan mazot fiyatları, lastik fiyatları ve nakliye ücretlerinin maliyeti dahi kurtaramayacak şekilde düşük tutulması neticesinde şoför esnafımız maalesef emeğinin karşılığını bırakın almayı, cebinde olanı da verecek duruma gelmiştir. Biz MHP olarak seçim beyannamemizde de belirttiğimiz üzere iktidara gelmemiz halinde mazot fiyatını 1 lira 75 kuruş yaparak geçimini yollarda direksiyon sallayarak sürdürmeye çalışan esnaf kardeşlerime destek olacağız." dedi Ardından Belen, bir alışveriş merkezindeki mağazaları ziyaret etti ve çalışanlara ve mağaza sahipleri ile karşılaştığı vatandaşlardan destek istedi.