İnsanlık ölmemiş

Çerkezköy'de bir otomobilin çarptığı sokak köpeği köpek yaralandı. İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri, yolun ortasında yatan köpeğin başka bir araç tarafından ezilmesini önlemek için

GÜNDEM 19.10.2015 19:15:00 0
İnsanlık ölmemiş

Çerkezköy Şehit Cengiz Topel Caddesi'nden ilçe merkezi istikametine giden Yasin Kartal yönetimindeki 34 KF 6624 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen sokak köpeğine çarptı. Köpek kanlar içinde yerde kalırken, otomobilin tamponunda büyük hasar oluştu.

EZİLMESİN DİYE ÖNLEM ALDILAR
Otomobil sürücüsü Kartal ise polisi arayarak köpeğe çarptığını ve köpeğin yaralı,otomobilinin ise hazarlı olduğunu söyledi. Bunun üzerine kaza yerine giden polis ekipleri, yolun ortasında yatan köpeğin arkadan gelen başka bir aracın çarpmaması için önlem aldı.


TEPKİ GÖRDÜLER
Çerkezköy Belediyesi  Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ise polisin haber vermesiyle olay yerine geldi. İki görevli, yerde kanlar içinde yatan köpeği dikkatsizce tutarak minibüsün arkasına koydular.Çevredekiler ise görevlilerin bu hareketine tepki gösterdi.Ardından yaralı köpek Çerkezköy Belediyesine bağlı Hayvan Bakım Evi'ne kaldırıldı.
İÇ KANAMASI VAR
Hayvan Bakım Evi'nde tedavi altına alınan köpeğin iç kanamasının olduğu, ancak yapılan müdahale sonrası iç kanamanın önlendiği öğrenildi. Çarpa sonucu ise köpeğin vücudunda kırık oluşmadığı öğrenildi.