AK Parti Kapaklı'da adaylarını tanıttı

AK Parti'nin Kapaklı'daki aday tanıtım toplantısına İl Başkanı Ahmet Akçay ile İl Yönetim Kurulu Üyeleri AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve aynı zamanda milletvekili adayları Mustafa Yel ve Ayşe Doğan ile

GÜNDEM 19.10.2015 17:55:00 0
AK Parti Kapaklı

Burada açılış konuşması yapan ve katılımcılara seslenen AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, 1 Kasım seçimlerinin önemine değindi. AK Parti iktidarı öncesinde ülkenin başbakanına yazar kasa fırlatıldığını belirten Akçay “Şimdi ise Uzay’a 4.uydumuzu fırlatıyoruz. AK Parti ile diğerlerinin farkı budur.” dedi.

Akçay, AK Parti’nin yeniden tek başına iktidarı için tüm partililere büyük görev düştüğünü belirterek, “Sen, ben yok, Türkiye var. Birlikte el ele vererek, ulaşabildiğimiz kadar çok vatandaşımıza ulaşmalıyız.” diye konuştu.

HEDEF 2071

AK Parti’nin 2023, 2053 ve 2071 hedefleri için çalıştığını belirten AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve 1.sıra adayı Mustafa Yel,“Biz Türkiye’den Kıbrıs’a su veriyoruz, Onlar Passolig’i kaldıracaklarını söylüyor.  Bugün dünyanın en büyük uluslar arası hava alanı projesi sürüyor. 3.Boğaz Köprüsü çalışmaları devam ediyor. İşte AK Parti budur, diğerleriyle aramızdaki fark da budur” dedi.
VALLAHİ BİLLAHİ YALAN SÖYLÜYORLAR

Arap saçına dönen ve yıllardır tamamlanamayan Kapaklı-Saray yoluna değinen Yel, Kapaklı-Saray Yolu’nun henüz bitirilememesinde idari bir hatanın olmadığını belirterek,  “İlk ihalesi Köylere Hizmet Getirme Birliği tarafından yapıldı. Ancak o dönem ihaleyi, ihaleye girmemesi gereken bir milletvekilinin firması kazandı. İtirazlar oldu. Mahkeme nedeniyle iş 3 yıl uzadı. Yeniden karayolları tarafından iş ihaleye çıkarıldı. İhaleyi kazanan firmanın mali yetersizliği nedeniyle yol bitirilemedi.

Kamuoyunda ‘AK Parti Saray’dan oy alamadı diye yolu yapmıyor’ şeklinde bir algı yürütülüyor. Biz Tekirdağ genelinde birinci parti değiliz. Ancak Tekirdağ’a AK Parti iktidarı döneminde yaptıklarımız ortadadır. 'AK Parti Saray’dan oy alamadı diye yolu yapmıyor' şeklinde konuşanlar vallahi de billahi de yalan söylüyorlar.”dedi.

CHP'Lİ YEREL YÖNETİMLERİ ELEŞTİRDİ

Kapaklı’ya yapılması planlanan Hükümet Konağı için yerel yönetimi eleştiren Mustafa Yel “Bizim çalışma tempomuza yerel yönetimlerin de ayak uydurması gerekiyor. Hükümet Konağı yeri için sürekli karar değiştiriyorlar” dedi. Büyükşehir Belediyesi’nin henüz Kapaklı’ya büyük bir proje kazandıramadığını belirten Mustafa Yel “Yapamıyorlarsa yanı başlarındaki Balıkesir Belediyesi’ni örnek alsınlar. Büyükşehir Belediyesi’nin Kapaklı’ya kazandırdığı büyük bir proje yok” diye konuştu.

İSTİFA EDECEĞİM

Muhalefet milletvekillerinin Tekirdağ için her hangi bir çalışma yapmadığını belirten Yel, "Muhalefet milletvekilleri şimdiye kadar Tekirdağ için ne katkılar sundular. Yaptıklarını göstersinler, milletvekilliğimden istifa edeceğim. Hepsi koltuk sevdası peşinde koşuyorlar” dedi.