Kitap fuarı sona erdi

Edirne Belediye Başkanlığı'nca, eğitim-öğretim faaliyetlerinde bulunan öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, okuyucuları yazarlarla buluşturmak için 9-18 Ekim 2015 tarihleri arasÄ?

GÜNDEM 19.10.2015 17:52:00 0
Kitap fuarı sona erdi

Kitap fuarına katılımın beklenenden yüksek olduğunu ifade eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Edirneliler, kentin okuma düzeyinin ne kadar yüksek olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Modern, eğitimli, kültürlü ve insancıl bir halkın, tarih kokan bir kentin belediye başkanı olmaktan bir kez daha onur duydum” dedi.
9-18 Ekim 2015 tarihleri arasında Ekmekçizade Ahmet Paşa Kervansarayı’nda düzenlenen Edirne 3. Kitap Fuarı, büyük ilgi gördü.

Edirnelilerin, birbirinden ünlü ve değerli yazarla bir araya gelmesine vesile olan Edirne 3. Kitap Fuarı, 9. ve 10. gününde yine kitapseverlerin akınına uğradı.Her geçen yıl kitap fuarına olan ilginin arttığına dikkat çeken Başkan Gürkan, “Edirne ile bir kez daha gurur duydum. Edirneliler, kentin okuma düzeyinin ne kadar yüksek olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Modern, eğitimli, kültürlü ve insancıl bir halkın, tarih kokan bir kentin belediye başkanı olmaktan bir kez daha onur duydum. Emek veren, kitap fuarında bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkürler diye konuştu.
Öte yandan, Edirne 3. Kitap Fuarı’na katılan ve okuyucularıyla bir araya gelen yazarlar, Edirnelilerin gösterdiği ilgiden memnun kaldıklarını söylediler.