Mobil uygulamaya geçti

Edirne,Tekirdağ ve Kırklareli'nde yaklaşık 2 milyon kullanıcıya elektrik dağıtım hizmeti veren Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), IOS işletim sistemine sahip mobil cihazlardan erişimi sağlayan TREDA?

GÜNDEM 19.10.2015 17:43:00 0
Mobil uygulamaya geçti

Türkiye’deki tüm kullanıcılara ücretsiz sunulan uygulama ile müşteriler, mevcut aboneliklerini görüntüleyebilme, TREDAŞ tarafından yayınlanan haber ve duyurulara ulaşma, işletme müdürlükleri iletişim bilgileri, çağrı merkezi ve TREDAŞ sosyal medya hesaplarına ulaşmayı cep telefonu üzerinden sağlıyor.
UYGULAMADA NELER VAR
TREDAŞ Mobil Uygulama ile kullanıcılara, sokak aydınlatma şikayetleri, kaçak kullanım ihbarı, arıza bildirimi, öneri, istek ve şikayet işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirme imkanı sağlanıyor. ‘Arıza Bildirimi’, ‘Şikayet/Bildirim Durumu’ ve ‘Öneri/İstek/Şikayet bölümlerine girebilen kullanıcılar, buradan sistemde kayıtlı adresleri, o an bulundukları bölge veya farklı bir adres için aydınlatma, elektrik kesintisi, arıza kaydı ve acil durumlar konusunda kayıt oluşturabiliyor.Mobil cihazlardan oluşturulan kayıtlar yapılan entegrasyon sayesinde anında Çağrı Merkezine ve arıza ekiplerine iletilerek arızanın hızlı bir şekilde giderilmesi sağlanıyor. Müşteriler yaptıkları şikayet ile ilgili son durumu cepten, web sitesinden ve Çağrı Merkezinden kolaylıkla öğrenebiliyor.
YAKINDA ANDROİR'DE
TREDAŞ yetkilileri, uygulamanın, IOS tabanlı cihazlar için AppStore’dan ücretsiz olarak indirilebildiği, Android tabanlı cihazlar için ise uygulamanın çok yakında Google Play den ücretsiz olarak indirilebileceği belirtildi.