Karadeniz: İktidar mücadele ediyor, muhalefet izliyor

AK Parti Tekirdağ 5. sıra Milletvekili adayı Ömer Karadeniz ve AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ile partililer, Marmara Haber Gazetesini ziyaret etti ve seçim çalışmalarıyla ilgili gazeteci

GÜNDEM 18.10.2015 20:16:00 0
Karadeniz: İktidar mücadele ediyor, muhalefet izliyor

Terör olaylarına değinen Karadeniz, "İktidarsanız öncelikle hiçbir vatandaşın burnunun kanamaması için ciddi bir faaliyet ve çaba sarf etmek zorundasınız. Bu coğrafyada terörün önüne geçmek gerçekten kolay değildir. İktidar bununla mücadele ediyor, muhalefet de izliyor. Siz iktidarsınız siz çözün ve önlem alın diyor” diye konuştu.

KARADENİZ: "BENDE KÜRDÜM"

1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında beraberindeki partililerle birlikte Marmara Haber Gazetesi'ni ziyaret eden AK Parti Tekirdağ  5. sıra Milletvekili adayı Ömer Karadeniz ve İlçe Başkanı Abdullah Öğe, seçim çalışmaları hakkında gazetemiz imtiyaz sahibi gazeteci Şaban Kardeş'e açıklamalarda bulundu.
Kardeş, ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu belirtti. Gelen şehit haberlerinden duyduğu üzüntüyü dile getiren Kardeş, "İnşallah 1 Kasım seçimlerinin ardından bu sıkıntıları atlatırız” dedi.
DIŞ MİHRAKLAR TÜRKİYE'NİN LİDER ÜLKE OLMASINI İSTEMİYOR
Türkiye'de yaşanan olaylardan Ak Parti'nin mesul olmadığını belirten  AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, “Dış mihraklar Türkiye’nin coğrafyasında hakim bir ülke olmasını istemiyorlar. Türkiye’nin lider bir ülke olması ve İslam ülkeleri arasında lider olmasını istemiyorlar ve hedefe oturtturuyorlar. Tek başına iktidarı dış mihraklar istemiyorlar. Şu seçim sürecinde AK Parti elinden geleni yaptı. Elini taşın altına koymayanlar bugün hiç bahane aramasınlar. Koalisyon çalışmalarını da yerine getirdiğimizi düşünüyorum” dedi.


İNSANLARI TERÖRDEN KURTARACAĞIZ
Terör olaylarına değinen AK Parti Tekirdağ 5. sıra Milletvekili adayı Ömer Karadeniz, "İktidarsanız öncelikle hiçbir vatandaşın burnunun kanamaması için ciddi bir faaliyet ve çaba sarf etmek zorundasınız. Bu coğrafyada terörün önüne geçmek gerçekten kolay değildir. İktidar bununla mücadele ediyor, muhalefet de izliyor. Siz iktidarsınız siz çözün ve önlem alın diyor. Bu terör olayları cumhuriyet boyunca devam etmiş ve AK Parti döneminde çözülmüştür. Hak ve özgürlükler alanında bugün hakkı verilmemiş tek bir kimlik yoktur. Kişilere verilmiş hakları çok gören bir örgüt vardır. AK Partide bugün cumhuriyet tarihinde yapılmamış bir işi  yapıyor. Halk ile terör örgütünü birbirinden ayırarak eli silahlı ne kadar insan varsa hedeflerini tespit edip vuruyor. İnşallah kısa sürede terör belasından kurtulacağız” dedi
BENDE BİR KÜRDÜM
Kars Sarıkamışlı olduğunu belirten ve kendisinin de Kürt olduğunu söyleyen Karadeniz, "Bu ülke üzerinde yaşayan kim varsa onları renkleri ve desenleri ile seviyoruz. Hepsinin kardeşliğine inanıyoruz. Bu ülkenin her karış toprağı bizimdir. Ülkemiz güçlüdür ve ülkenin başında güçlü bir iktidar vardır. Kimseyi de pabuç bırakmayacaktır. Bunlar tamamen kaos ortamı hazırlamaya yöneliktir. İnşallah AK Parti bu ülkede vicdan sahibi insanlar buna müsaade etmeyecektir. Bunlar AK Partinin önünü kesmek için yapılan davranışlardır” açıklamasında bulundu.
HERKESİ İLGİLENDİRİYOR
AK Parti'nin seçim beyannamesinden bahseden Karedeniz, "AK Partinin seçim beyannamesi her kesime hitap ediyor. Gübrede KDV kaldırılacak, emekliye yıllık bin 200 lira, iş kuracaklara 50 bin lira hibe desteği verilecek. AK Parti hiçbir zaman popülizm yapmadı. Zamanı olduğu içinde şimdi yapıyor. 2002 yılında ülkeyi devraldığımızda ekonomik olarak çökmüş siyasi yönden idare edilemez haldeydi. O gün ki Türkiye’yi hasta bir adama benzetiyorlardı” dedi.
TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 45 OY ALACAĞIZ
AK Parti'nin sahadan gelen ikazları dikkate aldığını belirten Karadeniz, "Hiçbir zaman vatandaşın söylediklerine kulak tıkamadık. Halkın sesini ve nabzını tuttuk. Kapaklı ve Çerkezköy’de yüzde 50, Türkiye genelinde ise yüzde 45 oy alacağız” dedi.
Haber/ Onur AYDIN