Şampiyon 'Ünlüler'

S.S. Akarsu Minibüsçüler ve Otobüsçüler Kooperatifi'nin bu yıl ilk kez düzenlediği futbol turnuvasının final maçında Ünlüler ile Gönüllüler karşı karşıya geldi. Büyük çekiÅ

GÜNDEM 18.10.2015 19:47:00 0
Şampiyon

4 ay önce başlayan ve 6 takımın yer aldığı turnuvanda, 27 puanda olan Ünlüler ve Gönüllüler takımı, şampiyonluk maçı için Yıldırım Beyazıd Mahallesindeki Olimpiyat Halı Sahada karşı karşıya geldi.

HIZLI BAŞLADILAR
Maçın başlama düdüğünün ardından iki takım da maça hızlı başladı. maçın ilk tehlikeli atağı ise Gönüllüler takımından geldi.Sami’nin sert şutu direkten döndü. 4. dakikada ise Ünlüler’in atağında Mert'in ortasını iyi takip eden takım kaptanı Erdem'in şutu ağlarla buluştu 1-0.
9. dakikada yine sahneye çıkan Ünlüler'in kaptan Erdem Hulisi, Tanju ve Faruk paslaşmasından gelen topa sert vurdu ve takımının ikinci golünü attı  2-0. Gollerin şokunu üzerinden atan Gönüllüler, maçın 11. dakikasında Sami, Burak'ın pasını iyi değerlendirdi ve sert şutu ağalarla buluştu 2-1. Günün formda isimlerinden olan Ünlüler takımından Hulisi'nin 19. dakikada orta sahadan çektiği sert şut meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu 3-1. 22.dakikada ise Hulisi’nin attığı golle ünlüler dorumu 4-1'e getirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi.
ÜNLÜLER İKİNCİ YARI TOPARLANDI
Karşılaşmanın ikinci yarısına Gönüllüler takımı daha hızlı başladı. 35. dakikada Sami'nin şutu az farkla dışarı çıktı. 42.dakikada Ünlüler takımını kaptanı Erdem takımının 3. golünü attı 5-1.
 49. dakikada bu kez sahneye Cihan çıktı ve sol çaprazdan vurduğu şutla takımını 6-1 öne geçirdi. 5 gollü fark nedeniyle Ünlüler takımı oyunu daha rahat oynayınca Gönüllüler bu rahatlığı affetmedi. Ataklarını sıklaştıran Gönüllüler takımında 55 dakikada Yüksel'in şutu ağlarla buluştu durumu 6-2'ye getirdi. 57'nci dakikada Sami bir gol daha atarak durumu 6-3  yaptı.Farkı kapatmak için ataklarını artıran Gönülüler takımı, Burak ile aynı dakika içinde bir gol daha buldu ve farkı 6-4'e düşürdü. 58. dakikada Mert‘in golü ile Ünlüler durumu 7-3'e getirdi. 60. dakikada ise Gönüllüler takımından Ozan’ın sert şutu direkten döndü. Maçın 4 dakikalık uzatma dakikasında 60+1’de Faruk durumu 7-4 yaptı. Maçın bitimine 2 dakika kala penaltı kazanan Gönüllüler takımından Burak’ın attığı penaltı ile durum 7-5’e oldu. Karşılaşmada başka gol müsabakayı 7-5 kazanan Ünlüler takımı şampiyon oldu.
TEŞEKKÜR ETTİ.
Düzenlenen kupu töreninde konuşan S.S. Akarsu Minibüsçüler ve Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Mustafa As, “Bu yıl şehir içi taşımacılığı yapan minibüsçüler olarak bölgemizde bir ilke imza atarak  kendi aramızda gerçekleştirdiğimiz  futbol turnuvası ile birlik ve beraberliğimizi pekiştirdik.Tüm takım oyuncularına gösterdikleri centilmenlik ve sportmenlikleri nedeniyle çok teşekkür ediyorum.."dedi.
Ardından As, kupayı Ünlüler takımının kaptanı Erdem Güner’e ve ikinci olan Gönüllüler takımı kaptanına ikincilik kupasını takdim etti. Ardından iki takım birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.
Haber/Seyit SÜREN

ÜNLÜLER TAKIMI: Ercan(****),Erdem(******),Cihan(****),Tanju(****),Faruk(*****),Hulisi(******),Mert(*****)

GÖNÜLLÜLER TAKIMI:Mehmet(***),Yüksel(***),Erdinç(***),Ercan(***),Burak(***),Sedat(***), Ozan( **)Sami(****).