Çobanın şüpheli ölümü

Çerkezköy'de Kızılpınar Mahallesi'nde çobanlık yapan 64 yaşındaki Rıdvan Öztürk, sabah saatlerinde ölü bulundu. Öztürk'ün evli ve 5 çocuk sahibi olduğu öğrenildi.

GÜNDEM 17.10.2015 10:53:00 0
Çobanın şüpheli ölümü

Çerkezköy Çorlu Yolu üzerinde Kızılpınar eski kurban pazarında Dinçer Dal'a ait hayvanlara çobanlık yaptığı öğrenilen 64 yaşındaki evli ve 5 çocuk sahibi Rıdvan Öztürk, sabah saatlerinde iş yerinde ölü bulundu.

SABAH GELDİĞİMDE YERDE HAREKETSİZ YATIYORDU

Rıdvan Öztürk'ü en son dün akşam saat 17.00 sıralarında gördüğünü belirten Dinçer Dal, "Akşam kendisine yiyecek birşeyler getirmiştim. Sabah saat 09.00'da kendisini aradım ama telefona bakmadı. Ben de merak edip iş yanına geldim. Geldiğimde kendisini yerde hareketsiz yatar halde buldum" dedi.  

KOLONYA, İSPİRTO VE ALKOL ALIYORDU

Durumu hemen 112 ve polise bildirdiğini kaydeden Dinçer Dal, "Herhangi bir sağlık sorunu yoktu. Fakat ailesi, kendisinin sürekli kolonya, ispirto ve alkol tükettiğini söylüyordu. Zaten iş yerinde de çok sayıda içki şişesi bulunuyor" dedi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri Rıdvan Öztürk'ün saatler önce yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis olay yerini gevenlik çemberine aldı. 

OGAN DA OLAY YERİNE GELDİ

İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Rıdvan Öztürk'ün naaşı cenaze nakil aracıyla otopsi için Çerkezköy Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı, Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından Öztürk'ün naaşı, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla İstanbuln Adli Tıp Kurumu'na  gönderildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. 

Haber / Ahmet KARDEŞ