MHP'li vekiller Beyciler'e çıkarma yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul 3. Bölge Milletvekilli adayları eğitimci Erdem Karakoç ve iktisatçı Akın Aydın, seçim çalışmaları kapsamında birlikte dün akşam Çerkezköy'ün yanı baş

GÜNDEM 16.10.2015 19:10:00 0
MHP

Muhtarlıktaki sohbetin ardından Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul 3. Bölge Milletvekilli adayları Erdem Karakoç ve Akın Aydın, köy meydanındaki köy kahvesinde  toplanan yaklaşık 100 kişiye hitap etti ve iktidara aday olduklarını belirterek partilerine destek istedi.

İLK KOALİSYON TÜRKEŞ DÖNEMİNDE OLDU
MHP Milletvekili adayı Erdem Karakoç, kötü senaryoda bile MHP'nin koalisyon ortağı olacağını iddia  ederek,  "Türk halkı ilk koalisyonu 1970' li yıllarda merhum liderimiz Alpaslan Türkeş döneminde tanışmıştır. Ardından 57. hükmet döneminde sayın genel başkanımız Devlet Bahçeli bey, ilkeli ve dirayetli tutumu ile Türkiye'nin en uzun süreli koalisyonunu kurmuş ve terör dahil ülkede ciddi bir istikrarı sergilemiştir. Şimdi ise bize neden AKP veya CHP ile koalisyon kurmadığımız soruluyor. Biz geçmişte en uç tabir edilen DSP ile koalisyon kurmuş bir parti olarak neden bugün bu partilerle koalisyon kurmayalım. CHP  büyükşehirlerde PKK oylarını çekse idi CHP ile AKP'ye ihanet sürecini sonlandırması ve yolsuzluklarla ilgili şaibeli 4 bakan yargılansın düşüncemizi kabul etmiş olsalardı bugün insanımızı istikrarsızlığa mahkum eden senaryolarını sahnele yemeyeceklerdi."dedi.
SARI KART GÖRMÜŞTÜR
Karakoç, "Milletin meclisi hiç bir dönemde kapalı olmamalı çalışamaz duruma düşürülerek milletin önü tıkatılıp iradesine ipotek konmamalı.Milletimiz dikkat buyurursa hangi dönemde tezkere gündeme gelmiş ise her dönemde MHP hükümeti siyasi düşüncesine bakmaksızın 'evet' oyu kullanarak hükümetin yanında yer almıştır.
Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı olarak seçilme süreci bunun en güzel örneğidir. 2014 seçimlerinde  Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığına aday olunca  MHP olarak bunun bir yanlış seçim olduğunu tespit ederek halkımıza anlatmaya çalıştık ve sayın Ekmelettin İhsanoğlu'nu aday olarak destekledik. MHP'nin ve onun değerli genel başkanının o günkü tespiti de bir çok tespiti gibi gerçekçi olmuştur. Maalesef halkın oyları ile seçilen sayın Cumhurbaşkanı tarafsız olmamış, olamamıştır. 7 Haziran seçimleri öncesi meydanlarda sergilediği Kasımpaşalı tavrı ile de milletten  sarı kart görmüştür.İnşallah  halkımız,1 Kasımda da  bu hukuk tanımaz, kural tanımazlara kırmızı kart göstererek AKP'yi bir kez daha uyaracaktır. MHP teröre bulaşmamış her parti ile şartlar müsait olduğunda eline şehit kanı bulaşmamış her lider ile el sıkışa bilir koalisyon kura bilir.Maalesef AKP hükümeti politik menfaatler karşılığında Türk Silahlı Kuvvetlerimizin elini konunu bağlamıştır.Hiçbir hükümet teröristle ve onun uzantısı ile görüşemez görüşmemeli. Biz ülkücüler olarak Türkiye Cumhuriyetinin kurucu unsurunu korumayı şiyar edinmişizdir.AKP'nin Dolmabahçe sürecinde sergilediği tablo bu milletin hafızasında halen canlı durmaktadır ve ardından terör örgütünün sözde yöneticisi Cemil Bayık'ın söylemi ve her daim ABD'nin kucağında olan pkk'nın kanlı eylemleri sonucu şehit olan vatan evlatları hepimizin yüreğini dağlamaya devam ediyor.MHP'nin lideri Devlet beyin adam gibi dik duruşuna bir omuzda siz verin ki İstanbul dik dursun, İstanbul dik durursa Türkiye dik durur. Türkiye dik durursa Ankara'da bombalar değil fikirler patlar, projeler art arda gelir ülkemizin her bölgesin de çiçekler açar. MHP'ye verilecek her oy, AKP'nin ülkeyi batırdığı çamurdan kurtaracak."dedi.

TRAKYA TARIM ŞEHRİDİR
Trakya'nın tarım şehri olduğunu belirten MHP 3. Bölge Adayı Akın Aydın, "Trakya'nın toprakları AKP'nin yanlış politikaları ile sanayi çöplüğü haline geldi. Ülkede 7'den 70'e hemen herkes planlı ve bilinçli bir şekilde bankalara borçlandırıldı. Borç düşünmekten vatandaşlar siyaseti düşünemez hale geldi. MHP' iktidarında köylüden çiftçiye, çiftçiden emekliye, emekliden öğrenciye, öğrenciden memura kadar toplumun bütün dinamikleri kalkınacak.Bir ülke düşünün ki adam milti milyarder zengin yatı var ona mazot ucuz, bir tarafta da tarlasını ekip biçecek mazota muhtaç çiftçi var buna mazot pahalı. MHP iktidarında en ucuz mazotu milletin efendisi olan sizler köylüler kullanacaktır. Gençlerimizin askerlik primleri, doğum yapmış annelerin SSK primlerini devlet ödemeli.Asgari ücretin bin liraya yakın olduğu ülkemizde TUİK verilerine göre açlık sınırı bin 400 lira. Peki ya hükümet yanlış yönetti yalan söylüyor, yada devletin kurumu olan TUİK verileri hayel. Gerçek olan bir şey varsa o da milletimizin yaşadığı acı gerçeklerdir. Biz MHP olarak milletimizin fertlerinin ne kadar cefakar ne kadar fedakar olduğunu iyi biliyoruz. Milletimizin verdiği, vereceği her kararında en doğru karar olduğu bilinci ile sizleri milletin partisi olan MHP'ye bir kez daha destek olmaya oy vermeye davet ediyoruz. Çözüm süreci diye milletimize dayatılan ihanet sürecinde İstanbul'da stoklanan bombalar ve 6 bin keleş bugün kimin ve kimlerin elinde ve hangi kanlı pusuda kullanılacak belli değil.İşte çözüm süreci dedikleri bu ihanet  sürecinde birileri doldurduğu ayakkabı kutularını sayarken birileri de stokladığı silahlarla hain pusu hesapları yapmıştır.1 Kasım seçimleri ülkemiz ve milletimiz adına son derece önemli bir tarihtir. Bu tarihi yazacak olanda yarınlarda yaşayacak olanda sizlersiniz."dedi
Akın, ardından tüm Beyciler köyü sakinlerini MHP'nin Pazar günü İstanbul Yenikapı'da  yapacak olduğu İstanbul mitingine davet ettiler.